View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ovidiu bufnila membru
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 9:40 am Post subject: Imaginea oraselor din Romania |
|
|
Ploua, ninge, simbolurile oraselor asufla din greu. Unele orase romanesti au simbolrui puternice, altele n-au. Sunt orase romanesti unde te plictisesti de moarte. Sunt orase romanesti unde tinerii nu au ce face. Cum va petreceti timpul liber? ce fel de oras aveti?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
http://www.weblog.ro/ovidiubufnila
http://ovidiubufnila.ablog.ro/ |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 9:50 am Post subject: |
|
|
io stau intr-un oras destul de tacut , si chiar imi place , urasc aglomeratia , ma agita... _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
mishulina Big Diamond
Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 2:47 pm Post subject: |
|
|
orasul in care locuiesc...e..nush cum!!!in galati toate par la locul lor..zone linistite...zone mai putin linistite...
e faleza, o plaja amenajata, si sunt destule cluburi....
in dom cultural..sunt muzee...pakt k biblioteca e in renovare..dar e o filiala...so...nu ma plang!! _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 3:09 pm Post subject: |
|
|
Eu,din pacate,stau intr-o zona linistita,prea linistita pentru mine.In Cluj sunt foarte multe locuri unde sa iti petreci timpul liber.De obicei, cand am asa ceva(mai rar ) merg la o pizza in Pizza Gente sau in Sora. Cand e cald,imi place sa merg in Parcul Mare,in Padurea Hoia sau la Tarnita.
Ca si cluburi,imi plac foarte mult Insomnia, Gothik, Pub.
In general,pot sa spun ca orasul meu e foarte interesant,ai multe de vizitat,de facut in timpul liber si pentru distractie ai tot felul de cluburi&Co. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
brigadierul silvic diamond member
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 11:13 pm Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | Bucuresti, agitatie mare, aglomeratie i Like this a lot ! |
totusi e cam sumara descrierea asta.... |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 6:01 am Post subject: |
|
|
off : mey padu fa tu una mai larga atunci , stii sa comentezi , comenteaza cu cap _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 9:40 am Post subject: |
|
|
Subiectul asta nu merge mai bine la topicul "Orasele Romaniei?" |
|
Back to top |
|
|
mishulina Big Diamond
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 1:48 pm Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | off : mey padu fa tu una mai larga atunci , stii sa comentezi , comenteaza cu cap |
o descriere larga???
oricum....sunt de acord cu tine!ia explik-ne tuh briga ce fel e bucurestiul....k mie una nu-mi place neam!! _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 2:04 pm Post subject: |
|
|
Bucuresti este un oras dual, ca mai toate orasele mari. Gasesti bogatie si saracie lucie, gasesti strazi curate si asfaltate (chiar exista !) si noroi pana la gat + gropile aferente, gasesti teatre si opera dar si manele. Per ansamblu, insa, viata din Bucuresti este mai libera, aerul mai respirabil (la figurat, ca la propriu ....) si lumea mai emancipata. Asta nu inseamna ca in provincie nu e bine, doar ca, mie personal, nu-mi place. Cum nu-ti place nici tie Bucuresti-ul, pe care nu l-as schimba pentru nici un oras din tara. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
denysa silver member
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 2:23 pm Post subject: |
|
|
Mie nu imi prea place Bucurestiul.Si nu vreau sa generalizez si sa va suparati pe mine (cei care locuiti acolo) dar dupa cate stiu majoritatea bucurestenilor se cred mari si tari,sunt cam ingamfati si se poarta urat cu cei din provincie.Cel putini eu am patit-o cu multi din chestii banale Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e parerea mea.Asta nu inseamna ca si voi,bucurestenii de pe forum sunteti asa.Mai sunt si exceptii...(sper ca multe). |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 2:30 pm Post subject: |
|
|
denysa wrote: | Mie nu imi prea place Bucurestiul.Si nu vreau sa generalizez si sa va suparati pe mine (cei care locuiti acolo) dar dupa cate stiu majoritatea bucurestenilor se cred mari si tari,sunt cam ingamfati si se poarta urat cu cei din provincie.Cel putini eu am patit-o cu multi din chestii banale Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e parerea mea.Asta nu inseamna ca si voi,bucurestenii de pe forum sunteti asa.Mai sunt si exceptii...(sper ca multe). |
"Bah, am cu ce, bah !" Chestia cu purtatul urat, se mai discuta, dar, ma rog, fiindca vorbesti de lucruri traite, s-ar putea sa ai dreptate ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 2:49 pm Post subject: |
|
|
denysa wrote: | Subiectul asta nu merge mai bine la topicul "Orasele Romaniei?" |
mutat,
Multumesc Denisa! _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
mishulina Big Diamond
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 8:30 pm Post subject: |
|
|
mm...de acord cu denisa...cunosc destui care folosesc drept apelative..:provinciali, tarani, tigani..
airman..ma bucur k esti asha multumit de orasul in care locuiesti.... _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 10:20 pm Post subject: |
|
|
Si daca zic ce ? Si in Bucuresti sunt multe gunoaie
Cat despre provinciali asta este situatia (si eu sunt la origini provincial)
PROV?NCIE, provincii, s.f. 1. Unitate geografică sau administrativă dintr-o ţară; regiune, ţinut. ♦ Teritoriu sau localitate dintr-o ţară situate ?n afara capitalei. 2. Teritoriu cucerit de romani ?n afara Italiei şi supus legilor şi organizării romane. [Var.: (?nv.) prov?nţie s.f.] ? Din lat. provincia, fr. province.
http://dexonline.ro/search.php?cuv=provincie _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|