View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
explorrer membru
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 9:05 pm Post subject: |
|
|
FIECARE LA RANDUL LUI.................depinde cine e primul _________________ answers |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 9:13 pm Post subject: |
|
|
La Judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri, adica pe diavoli si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.
Practic nimeni nu este primul!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
explorrer membru
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 9:32 pm Post subject: |
|
|
DA,FOARTE CLAR:
Matei 25:32 Toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărţi pe unii de alţii cum desparte păstorul oile de capre;
DEPINDE IN CE NE INCADRAM
NICI primi ................. _________________ answers |
|
Back to top |
|
|
adymacsut diamond member
|
Posted: Fri Jan 25, 2008 1:31 am Post subject: rapuns |
|
|
Criteriul verificarii eschatologice spune ca daca exista Dumnezeu cei care
cred vor fi cei mai fericiti! |
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Mon Feb 04, 2008 3:40 am Post subject: |
|
|
si daca ne imparte ce ? pe unii ii iarta mai mult ca pe ceilalti ? nu de alta, dar d-zeu e atat iertator nu ? iarta pa oricine...de aci => daca e atat iertator and sh*t...de ce mai exista iad ? hai mai frate , mai schimba placa. adu ceva interesant la masa discutiilor. _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 3:36 pm Post subject: |
|
|
...si daca totusi nu exista?
...ete nah! Nu exista , nu exista, asta e! Ghinion! Doar n-o sa murim cu totii de suparare, nu? Life goes on, one way or another... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
o studenta junior
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 11:48 pm Post subject: raspuns |
|
|
Multi au incercat sa dovedeasca existentas lui Dumnezeu. Si multi inexistenta lui. Nimeni n-a reusit s-o faca intr-un mod multumitor. Deci, aveti de ales: credeti sau nu credeti, sa preluati un Dumnezeu sau sa va creati unul. (nu ma refer la Dumnezeul crestin, ci la orice zeitate, mai mult, la orice forma de manifestare a sacrului)
"Minte-ma, dar minte-ma cu originalitate si am sa te sarut din toata inima. Sa minti cu originalitate este aproape mai bine decat sa repeti un adevar spus de altul; in primul caz esti om, in al doilea - papagal!" (Dostoievski) |
|
Back to top |
|
|
pupu membru
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 10:20 pm Post subject: |
|
|
Eu personal nu cred in niciun dumnezeu de care s-a vorbit pe acest pamant.
Sunt un agnostic, adica unul care nu stie cu siguranta daca exista sau nu dumnezeu; daca evolutia e adevarata sau nu; si toate alte "daca".
As vrea sa cred ca exista cineva acolo sus si ca exista ceva viata dupa moarte, insa daca eu cred intr-un dumnezeu pun intrebarea cine l-a creat pe acel dumnezeu, apoi cine l-a creat pe creatorul creatorului lui dumnezeu si tot asa. |
|
Back to top |
|
|
o studenta junior
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 5:17 pm Post subject: |
|
|
Intrebarea asta si-o pun multi, pupu (printre care si eu). Tocmai de aceea am zis ca ar trebui sa alegi, ca un pariu |
|
Back to top |
|
|
|