View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alex membru

|
Posted: Thu May 25, 2006 4:02 pm Post subject: |
|
|
nu trebuie sa-ti implantezi stilul contemporan ca sa scrii bine,stiu e si ca tendintele le creaza aceea care se debaraseaza de ele.si se strang ca oile la turma cand doar unul poarta talanga,ori turmele astea scriitoricesti nu fac altceva decat sa cenzureze creativitatea.
O carte buna e mai greu de definit dar un scriitor bun e acela care gaseste pasiune in a se juca subt degete cu literele nu acela care vinde carti la chilogram.
astea fiind spuse luati-le ca generalitati,nu vreau sa-mi scrie careva de-un cutare scriitor talentat care-i ca luna intre stele,etc.
apoi ce atata zarva si iminenta in a citi contemporanii cand arta literara prafuieste prin biblioteci? _________________ "sunt prosti,dar multi..."
Lapusneanu |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu May 25, 2006 7:51 pm Post subject: |
|
|
nu numai literatura celor ce nu mai sunt este buna , pentru mine o carte buna este una ce ma face sa nu o las din mana , o carte care ma incita sa descopar ce ascunde mai departe in filele ei , o carte care`mi starneste imaginatia si ma face sa vad si alte perspective , alte lumi , alte chipuri ma indeamna la reflexie . nu numai clasicii au scris carti bune . fiecare a descris epoca in care traia prin oameni , situatii . daca asta e timpul in care traim eu sunt dispusa sa`l descopar din toate unghiurile posibile .
codul l-am citit si eu acum 3 saptamani si pt mine a fost o carte buna , o carte de aventuri , o carte ce m-a tinut in priza pana cand am terminat-o . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat May 27, 2006 12:02 pm Post subject: |
|
|
Cavalier Tracy - Fata cu cercel de perla pot sa spun ASTA DA CARTE  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue May 30, 2006 2:15 pm Post subject: |
|
|
bursucelul_iubitor wrote: | Da Maybe, se merita sa citesti cartea aia, e super. |
De ce numesti tu cartea aia super chiar asa , ce o face atat de super ? Am citit toate cartile lui Dan Brown sunt toate maculator bun pt export !
Bla bla-uri nimic concret , nimic adevarat ! Basme si povesti de adormit copii , ce e atat de bun in cartea aia , vreau sa aud citate care te-au impresionat? iti zic io ca nu sunt , decat cateva din fizica si atat  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue May 30, 2006 4:21 pm Post subject: |
|
|
mey ma derutati
cred ca mai raman o vreme la...Eminescu  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed May 31, 2006 6:42 am Post subject: |
|
|
maybe wrote: | fie si din spirit de contradictie -Sandra Brown  |
De ea am peste 60 de titluri in biblioteca personala  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed May 31, 2006 3:57 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | maybe wrote: | fie si din spirit de contradictie -Sandra Brown  |
De ea am peste 60 de titluri in biblioteca personala  |
habar nu aveam ca are asa multe , not my type
azi am inceput "Turnul nebunilor " Stone Irving  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Wed May 31, 2006 4:01 pm Post subject: |
|
|
As vrea si eu sa mai am timp sa citesc o carte. Inainte chiar nu imi placea, acum cand imi place, nu am timp...pacat. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 8:20 am Post subject: |
|
|
si totusi, "Conjuratia imbecililor" - John Kennedy Toole
cu un motto de parca te miri de ce nu l-ai scris chiar tu
" Daca apare pe lume vreun geniu adevarat, il vei cunoaste sigur dupa acest semn, si anume toti imbecilii se vor uni intr-o conjuratie impotriva lui." J. Swift
si un personaj atipic, aproape respingator, prin filtrul caruia sunt analizate in maniera comica fapte de viata nu odata ...triste
mai departe incercati voi  |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 10:03 am Post subject: |
|
|
Allan & Barbara Pease
"De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda" |
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 16, 2006 11:43 am Post subject: |
|
|
Hopa,interesant!!!
Pareri,ceva? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 12:29 pm Post subject: |
|
|
mai e una, pe-aceeasi idee -diferenta....asa
"Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus" dr. John Grey (sper, nu mai stiu chiar sigur )
so, pe luni  |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Jun 17, 2006 8:57 pm Post subject: |
|
|
Azi am terminat o carte super super Rosamunde Pilcher- "Coming Home " super cartea , ce sa va zis , este vorba despre o tanara fata care a trecut prin cel de-al doilea razboi mondial , e un pic romantica , dar super faina  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Jun 17, 2006 8:58 pm Post subject: |
|
|
cred ca a-ti vazut cati de superi am zis NU?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
alexutzica La Usa Cortului
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 9:19 pm Post subject: |
|
|
Adam si Eva- Liviu Rebreanu |
|
Back to top |