View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
denysa silver member

|
Posted: Tue Oct 18, 2005 11:25 am Post subject: Materii |
|
|
Care sunt materiile voastre preferate?Dar care se afla la capatul opus?
I love istorie,latina si logica.Pacat ca logica nu mai fac In rest,nu imi prea plac materiile.Dar geografia,matematica,fizica si desenul le urasc cel mai mult La geografie nu stiu ce sa mai fac Nu stiu sa arat nimik pe harta  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 4:49 pm Post subject: Re: Materii |
|
|
denysa wrote: |
I love istorie,latina si logica.Pacat ca logica nu mai fac  |
Astea sunt cele pe care le-am urat cel mai MULT
Va spun, pentru mine era un chin sa asist la orele de logica, tin minte ca adormeam efectiv, ca o gaina obosita LOL (si acuma rad ca o isterica cand imi amintesc) cu capul lasat in fata, in pozitia shezut. Am avut si un profesor tanar cu care mergeam sa ne rupem prin cluburi, asa ca nimeni nu-l baga in seama
Latina faceam cu o gheina batrana, fosta profa de romana din generala, nici pe ea n-o pre bagam ins eama, si fugeam ori de cate ori aveam ocazia. Apoi in clasa 12a ne-a venit una tinerica cu aspiratii mari, sa ne faca pe toti latinisti, a absolvit special sectia de latina si a fost prin strainatate pentru NuStiuCe diploma ne-a umplut de 2-uri cand a vazut ca nu stim nici o boaba de latina. Ea venise cu tot felul de texte, poezii in latina, si noi eram varza. Apoi am mai inmuiat-o putin, cu bac-ul etc etc.. dar media tot 7 mi-a iesit
Nici istoria nu mi-a placut, fi'ndca ma plictiseam. La teza scoteam mereu 8 si 9 desi cand am fost data sa comentez NuStiuCe razboi, eu am scris bucuroasa despre dezvoltarea oraselor, iluminare, fel de a se imbraca
Nici Dirigentia nu mi-a placut, fi'ndca noi eram profil de filo, si aveam 7-8 ore de english pe saptamana si cum eram in pragul bacului, zilnic aveam cel putin 2 ore de engleza. In zilele bune. Altminteri si la Dirigentie baga engleza in noi.
Si francezzzzzza am urat-o din tot sufletul. Asta o mut in TOP. O iubeam pe profa, era asa tinerica, frumoaaasa foc, avea numa haine de firma si se dadea cu Lancome. Dar m-a umplut si ea cu 2 si 3-uri.
Acum mi-a placut english cel mai mult. Si Romana si Lit. universala. Imi placea sa citesc.
Mai spuneti si voi acum  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:02 am Post subject: |
|
|
Quote: | Dirigentia iti place? Vad da ai pierdut din vedere s-o mentionezi. |
Nuuuuuuuuuu Mai ales ca tot timpul ma ameninta ca imi scade nota la purtare pentru absente Da niciodata nu o face Plus ca vine la ora si incepe sa zica ca facem numai prostii,ca ne bagam tot timpul in prostii si ne tine morala toata ora si apoi la sfarsitul ore spune ca oricum nu ii pasa  |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:14 am Post subject: |
|
|
faza e k eu nu mai fac bio, fizik, chimie(obiecte pe care le uram)...acum e binisor.imi plac limbile straine, mai ales engleza......in rest, la sc e nashpa k avem profi nebuni(de ex la latina si desen)....imi place muzica, si mai ales ador clasicii...ma mai gandesc azi la sc si va mai spun cand ma intorc.... _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:19 am Post subject: |
|
|
Oare de ce toti profii de latina sunt nebuni?Fosta noastra profa era chiar ciudata rau.Acum facem cu dirigu si ma abtin sa zic cum e el
Nici eu nu o sa mai fac materiile astea de la anul Numai de chimie o sa imi para rau  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 3:14 pm Post subject: |
|
|
Dar va vine sa credeti ca turbatu' asta mi-a scazut nota la purtare la 8 in clasa 10a?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Thu Oct 20, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
Da ce ai facut?  |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Thu Oct 20, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
Mie imi placeau :romana , engleza , desenul , biologia ( in special zoo si anatomia ) .Uram chimia , mate si fizica . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
mi-e imi plac finantele publice _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu Oct 20, 2005 10:13 pm Post subject: |
|
|
denysa wrote: | Da ce ai facut?  |
Ce pana mea sa FAC nimic. Aveam vreo 40 de absente imi era mereu lene sa ii dau motivarile, si asa am ajuns la 40.
Si sa mai zic ca ma milogeam de mama sa imi dea motivari eram mereu cea mai bolnava din clasa, mai rau ca o batranica pensionara Si mama imi dadea motivari ca stia ca ma pashte scaderea notei la purtare Si eu profitam  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Thu Oct 27, 2005 12:14 pm Post subject: |
|
|
Pentru 40 de absente? Ce naspa.Eu am avut 89 si mi-a dat media 10 dupa ce mi le-a motivat din burta :woot_jump:Eu o si am pe sora mea care imi face motivari de mana cu carul desi am voie sa duc numai 5  |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Nov 03, 2005 12:12 am Post subject: |
|
|
biologia , matematica , franceza, germana , romana , psihologia mi`a placut pacat ca nu mai fac . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Nov 04, 2005 3:58 am Post subject: |
|
|
denysa wrote: | Pentru 40 de absente? Ce naspa.Eu am avut 89 si mi-a dat media 10 dupa ce mi le-a motivat din burta :woot_jump:Eu o si am pe sora mea care imi face motivari de mana cu carul desi am voie sa duc numai 5  |
io in a 12-a am avut vreo 200 imi ziceau profanii k SUNT SCUMPA LA VEDERE .. suna diriga pe maicamea si ii zicea : fata dumneavoasta face scoala la fara frecventza ?? ..
Oricum am avut 10 la purtare in toate semestrele  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Sat Nov 26, 2005 6:34 pm Post subject: |
|
|
Anne wrote: | biologia , matematica , franceza, germana , romana , psihologia mi`a placut pacat ca nu mai fac . |
bineeee tu
in liceu nu mi-a placut nimic..........de felu meu sunt mofturos si pretentios..............poate dreptu penal....sa zicem  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |