View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 10:22 pm Post subject: |
|
|
thanks...tocmai am hotarat sa mai astept.... ...nu de alta, dar lesin cand mi se ia sange...merci mult... _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 10:25 pm Post subject: |
|
|
Asa ca un Off:
***I KNOW the feeling, ultima data cand mi s-a luat sange (pot sa numar pe o mana de cate ori in viata mi s-a luat sange , chiar si de la vaccinul din a 8a am FUGIT) asistentele trebuiau sa imi cante eram foarte panicata si mai mai ca am plans. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Sun Oct 16, 2005 10:29 pm Post subject: |
|
|
mie nu mi se intampla nimic deosebit...doar k nu ma pot abtine sa intorc capul.....si cand vad sangele....wow...somebody hold me!!! _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Tue Oct 18, 2005 6:24 pm Post subject: |
|
|
Ce se mai aude, mishulina?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 18, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
de azi toate bune si frumoase....viatza e roz...cu tot cu anticonceptionale...
so...thanks 4 ur help..... _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Tue Oct 18, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
OH MY GOD Deci asa vasazica...
Dar macar spune-ne, le-ai luat asa de capul tau?
***de ce am eu senzatia ca raspunsul va fi DA?*** _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 18, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
nu....de data asta te inseli....fusei la un cabinet de planning familial....am luat in considerare si faptul k e un proiect de finantare( ce dureaza de un an si va mai dura ink pe atat) dupa urma caruia au beneficiat destule galatence...dintre care prea putine s-au plans....am acceptat propunerea lor.....
doar k ma sacaie k lunar tre' sa trec pe acolo..si daca nu pateam asta, poate mai amanam momentul.imi e putin frik de ef secundare...dar pt orice eventualitate..ma apuc de sala... _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Tue Oct 18, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
Sala Woho, dar vad ca ti-a priit patzania, nu gluma Eu mai bine stau si ma ingras ca o purcea
Eu am incercat sa evit neplacerea de a ma duce la fiecare 3 saptamani pe la cabinet, asa ca am ales sa cumpar cate 3-4 cutii deodata de la famacie  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 6:00 am Post subject: |
|
|
mm...deocamdata ramane asa.si cu sala, nu e un moft.am facut f mult sport pana acum si simteam nevoia unei "reveniri"...
oricum sper sa fie bine.. _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Fri Oct 21, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
E bine ca faci sport .Eu am avut o experienta negativa cu pilola(m-am ingrasat),dar cu ajutorul sportului,a unei diete am reusit sa dau jos.DAca incepi sa te simti rau s-o schimbi imediat. _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Fri Oct 21, 2005 2:21 pm Post subject: |
|
|
ce inseamna pt tine sa te simti rau...adik, ce simptome??/
si faza cu luatul in greutate e relativa.in sensul k depinde de organism.spune-mi si mie ce pastile ai luat si dupa cat timp ai obs k te-ai ingrasat.. _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Fri Oct 21, 2005 2:40 pm Post subject: |
|
|
Sinere sa fiu nu mai stiu cum se cheama era in urma cu 4 ani(stiu doar ca o cutie costa 300.000lei)mi se pareau cam scumpe .Aveam o pofta de mancare de nedescris imediat dupa ce le-am luat,dar asa cum ai zis si tu variaza de la organism la organism.Ma simteam rau in sensul ca virgula corpul meu nu tolera nimic(de ex. mancam un mar ma simteam deja imbalonata).Acum nu mai am probleme.Dar nu-ti fie frica acum sunt o multime de tipuri de pastile.In + in curand va fi posibil ca barbatii sa asimileze medicamente astfel incat noi nu vom mai sta cu frica.........Nu vad clipa cand vor iesi aceste medicamente. _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri Oct 21, 2005 6:42 pm Post subject: |
|
|
Asa este mai fetelor cochetelor
Pastila perfercta inca nu s-a inventat. Unele difera de altele, difera de organislul fiecareia dintre noi. S-au facut imbunatatziri pe alocuri, insa nu spectaculoase.
Ingrasarea cu 3-5 kg este inevitabila, astae medie, si depinde de vointa fiecareia dintre noi de a-si stapani foamea Si cum mancatul este una din placerile vietii, eu cu GREU sa stapanesc. Daca te stapanesti sa nu mananci dupa 7-8 seara, e bine Acum bag niste aripioare in mine de la fast food-ul din coltz LOL.
Ceea ce ai luat tu, la 300 de mii se numesc Diane35, sunt singurele asa scumpe, nu stiu de ce. Si eu tot din acelea iau de 3 ani. Si am o foaaaaaaaameeeeeee :mrgreen _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Fri Oct 21, 2005 8:20 pm Post subject: |
|
|
at promit sa ma tin de aerobis...si poate o sa fac si niste masaje..
cat despre mancare...de asta primavara nu mai mananc dupa 6 seara.sau daca mananc...e o salata de cruditati, un mar....
sper sa iasa bine..!!! _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sat Oct 22, 2005 6:10 pm Post subject: |
|
|
Vai dragoste,pai chiar TU te-ai gasit sa te plangi? La varsta ta de 17 'naishori?
Eu pe-atunci tin minte ca umblam cu 3 perechi de trening pe mine si una de blugi peste ca sa par mai plinutza  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |