View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Tue Oct 04, 2005 11:02 pm Post subject: |
|
|
cand eram la liceu cumparam bravo, avantaje, protv mag,...
acum de cand am internet non stop... nu mai am nevoie de reviste...
gasesc pe net cu ajutorul lui nenea google tot ce vreau...
si am trecut de faza ca vreau postere...
mai rasfoiesc reviste pe la frizerie daca merg, la cabinet medical... dar rar...
e grav? mai ma pot trata daca nu citesc reviste?  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 9:41 pm Post subject: |
|
|
Da, doar ca online cu circula varianta completa a revistei, adica toate articolele, ci doar asa, cateva, de "sample" _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
nu cumpar reviste .... _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 10:59 pm Post subject: |
|
|
singura revista pe care o cumpar saptamanal,e Dilema veche. cateodata,mai iau Timpul de Iasi,e chiar simpaticuta.in rest,ce se nimereste pe la altii,cu preponderenta Playboy si Cosmopolitan. _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Thu Oct 06, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Da, doar ca online nu circula varianta completa a revistei, adica toate articolele, ci doar asa, cateva, de "sample" |
scuze ca te contrazic... dar revistele care au site... fiecare nr de revista este expus complet si pe site... nu doar cateva articole...
diferenta e ca fiecare articol din revista, pe site apare la rubrica special creata pt tipul de subiect discutat... (lipsesc doar reclamele)
si daca citesc reviste online, aleg numai ce este de calitate... nu orice revista poate sa-si faca un site...
iar multe alte tipuri de reviste care sunt pe piatza romaneasca culeg informatia tot de pe net... ex: stirile despre vedete, muzica, filme, carti, masini, etc...
P.S. Shewanna sa nu ma certi...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:08 pm Post subject: |
|
|
hmzzz ..... o revista super buna pe care am pus mana este PSHIHOLOGIA AZI ..... isi merita banii  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 11:41 am Post subject: Ce reviste cumparati? |
|
|
prichindela wrote: | hmzzz ..... o revista super buna pe care am pus mana este PSHIHOLOGIA AZI ..... isi merita banii  |
Am auzit de ea...dar din cate stiu eu e destul de scumpa.Am dreptate prichi? Banuiesc ca da....desi m-ar interesa!!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 1:31 pm Post subject: Re: Ce reviste cumparati? |
|
|
Cristina_TM wrote: | prichindela wrote: | hmzzz ..... o revista super buna pe care am pus mana este PSHIHOLOGIA AZI ..... isi merita banii  |
Am auzit de ea...dar din cate stiu eu e destul de scumpa.Am dreptate prichi? Banuiesc ca da....desi m-ar interesa!!
Besos,
Criss  |
ii 5,5 lei ..... si are 80 de pagini bine conturate si very interesante ... isi merita banii _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 3:53 pm Post subject: |
|
|
Inainte cumparam diverse reviste pentru mine .Acum cumpar doar pentru picia mea care are 8 ani .Ce ma intereseaza gasesc pe net . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:54 pm Post subject: |
|
|
picia mea = pisica ta ? .....k sa inteleg si eu .... si eu am vreo 2 manuale pt ingrijirea cutzului ... k doar am 2 si trebe la casa omului ...da nici nu stiu pe unde is(cartile) nu cainii  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:57 pm Post subject: |
|
|
prichindela wrote: | picia mea = pisica ta ? .....k sa inteleg si eu .... si eu am vreo 2 manuale pt ingrijirea cutzului ... k doar am 2 si trebe la casa omului ...da nici nu stiu pe unde is(cartile) nu cainii  |
Nuuuuuuuuuuuu .Am o picie de 8 ani , o fetita , productie propie , hihihi .Asa o alint eu , ba picia , ba piti , ba pisoiu . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:58 pm Post subject: |
|
|
nicky wrote: | prichindela wrote: | picia mea = pisica ta ? .....k sa inteleg si eu .... si eu am vreo 2 manuale pt ingrijirea cutzului ... k doar am 2 si trebe la casa omului ...da nici nu stiu pe unde is(cartile) nu cainii  |
Nuuuuuuuuuuuu .Am o picie de 8 ani , o fetita , productie propie , hihihi .Asa o alint eu , ba picia , ba piti , ba pisoiu . |
aham ....capish ..... sorry  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
Dont worry ...be happy!!!  _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 6:48 pm Post subject: Ce reviste cumparati? |
|
|
Prichindela mersi de raspuns, dar e totusi scumpa pentru o revista! Si mai ales ca am destul de cumparat si nu sunt inca pe banii mei!! Dar poate o sa iasa vreuna!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
|