| View previous topic :: View next topic |
| Ma gandesc ... |
| dupa mine potopul |
|
25% |
[ 5 ] |
| familia , prietenii .. trebuie sa fac ceva pt ei .. ce o sa se intample cu ei ? |
|
50% |
[ 10 ] |
| mor ?! aoleuu ... simt cum ma apuca deja fiorii reci ai mortii ...ajutoor!!! |
|
25% |
[ 5 ] |
|
| Total Votes : 20 |
|
| Author |
Message |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Fri Jul 15, 2005 12:05 am Post subject: |
|
|
->Vr3aU Sa !m! c3r scuze dak am j!gn!t p3 c!n3va d3 p3 ac3st f0rum...stiu k am jignit pe cineva...pe Anaisse..scz ink o data..intr-o zi am invatat ceva super important k lumea este dragutza cu tine orice mentalitate ai avea..tuffgirl u're the best ...mi-am dat seama k nu e nimeni de vina pt viata mea..eu sunt de vina sunt k sunt un cretin...nu trebuie sa jignesc pe nimeni k sa ma simt eu superior.. that..de acum sunt Flower Power ..k bye---of iar offtopic..nu ma mai invat  _________________ banat |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Jul 15, 2005 12:18 am Post subject: |
|
|
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Asadar:
- sa fac dragoste cu iubita, sa o sarut toata toata si mult mult, sa o mangai tandru, sa o strang in brate tare tare, sa dorm langa ea.
- sa re-citesc 'Fiinta si timp' a lui M.Heidegger, 'Narcis si Gura de aur' a lui H. Hesse.
- sa ma intalnesc cu Bono de la U2 si sa stau de vorba cu el o ora.
- sa ascult 'Vlatva' a lui Smetana, 'Local Hero' a lui [b]Dire Straits, 'Supreme' a lui [/b]R. Wlliams, 'Wonderful Life' a lui N.Cave, 'Blue Eyes' a lui E. John si 'Sometimes You Can't Make it On Your OWn', 'All because of You', 'Desire', 'Wild Honey', 'Where The Streets have No name' ale lui U2.
- sa mananc niste struguri ( multi multi ).
- sa beau some pints of Guiness, si niste vin romanesc.
- sa miros niste flori de zambila si frezii.
- sa fac niste curse cu motocicleta Honda sau Yamaha ( Moto GP)
- sa joc o partida de fotbal, sa inot alaturi de delfini.
- sa donez organele ( desi le-am folosit la maxim pe toate ! )
- sa-mi fie aruncata cenusa in Oceanul Pacific.  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
| Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 6:47 pm Post subject: |
|
|
uite un om hotarat !!!
te sperie gandul ca vei muri River ? mai ales sa stii exact ora , ziua la care vei muri ? _________________
    |
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 7:40 pm Post subject: |
|
|
Nu imi este frica, si ciudat, nu mi-a fost niciodata. Sunt pregatit sa mor si acum, desi vreau inca sa cunosc multe, sa mai sarut, sa managi, sa fak pe nebunul, sa citesc ... insa moartea nu ma sperie, desi societatile in care traim ignoreaza in mod intentionat evenimentul 'moartea'. Si totusi traim si apoi murim ....
Daca as stii ziua si ora ... mi-ar batea inima tare, as simti ca cineva vine sa-mi fure viata. As plange! _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 9:20 pm Post subject: |
|
|
care ar fi regretul tau daca maine ai muri ? _________________
    |
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 7:08 pm Post subject: |
|
|
dar al tau?
.... poate pt ca uneori am iubit putin, si ca alteori nu m-am lasat iubit.
Ca n-am intalnit-o pe iubita mea mai de dinainte.
Ca n-am ajutat mai mult si pe mai multi.
Ca sa sintetizez .... nu as avea regreturi de lucruri facute sau nefacute, dar referitor la relatii umane as regreta tot ce n-am facut ca sa se simta alti mai iubiti sau sa ma deschid eu mai mult lor.
...un regret referitor la o activitate. As regreta ca nu am invatat sa cant la vioara si la violoncel. _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |
dabriseis membru

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
"N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor ca iubesc, ca ii iubesc...Barbatilor le-as dovedi cat de mult gresesc atunci cand cred ca nu trebuie sa se mai indragosteasca atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca ei imbatranesc tocmai pentru ca inceteaza a se mai indragosti... Unui copil i-a face cadou o pereche de aripi dar l-as lasa sa invete singur sa zboare...Pe cei batrani i-as invata ca moartea nu vine o data cu varsta, ci o data cu uitarea...".
Gabriel Garcia Marquez
Cam asta ar fi, dar Marquez o spune infinit mai frumos ca mine. _________________ "Iubeste si fa ce vrei!" Sf. Augustin |
|
| Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
brrr .. m-au trecut cu fiorii cand am citit ce ai scris dabriseis
desi stiam citatul , mi se pare mai adevarat ca niciodata .. si regret tot ce am facut pana acum, ca puteam sa fac mai mult si mai bine.
cred ca trec prin starea depresiva (sunt maniaco-depresiva , bine nu grav .. dar asta mi`e caracterul ) .
o actiune anume nu cred ca am nici eu , sau nu au asa mare, importanta .. dar nu am facut totul la intensitatea la care trebuia , la care se merita .. trebuia sa fac totul mai mult .. puteam mai mult de fiecare data dar am fost comoda , am zis ca mai am timp .. asta as regreta
cum ai spus si u River , cu relatiile .. stiu ca puteam fi mai buna , mai calda , mai iubitoare , mai dulce , mai intelegatore .. si n`am fost .
River ti-am spus ca te invidiez ? daca nu ti-o spun acum .. iti invidiez relatia cu iubica ta .
|
 |
satine silver member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 10:45 pm Post subject: |
|
|
-As incerca sa ma impac cu toata lumea cu care sunt certata;
-As manca o gramada de ciocolata;
-As incerca sa calatoresc cat mai mult;
-Mi-as dona organele(si eu ca si Riverdance);
-Mi-as da jucariile la copii saraci;
-As termina de citit "codul lui DaVinci;
-As sari dintr-un avion cu parasuta;
-As petrece cat mai mult timp cu familia;
-M-as tunde cheala;
-As escalada un munte. |
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
esti dragutza!
Sunt foarte fericit cu ea, dar mai ales da multa pace, nu o pace din acea care aduce pasivitate ...ci o pace combinata cu fercire. E tare dulce, si as face orice ca sa nu o fac sa sufere ...pana acum am reusit.
Mie-mi plac persoanele nebunatice, care stiu sa gandeasca autonom, care stiu sa fie autocritice, ironice, care stiu sa rada de ele insele ... care stiu sa planga si sa mangaie ....eu sunt asa, ea e asa. Sper mereu sa crestem, pt ca viata e o continua evolutie ...sper sa iubesc mai mult, sa rabd mai mult, sa mangai mai tandru, sa surad mai cald, sa fiu mai nebunatik, sa am curaj sa fiu mai vulnerabil, sa invat mereu.
Nu trebuie sa fii invidioasa ...pt ca tu esti o persoana extraordinara. Ti-am zis, ai nsite calitai formidabile, degaji o caldura, o intensitate umana superba. Stii ce vrei, stii multe ...viata ce vine va completa restul.  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
satine :
-M-as tunde cheala;
asta a fost mortala
ia explica si mie ... de ce vrei asta ? de ce nu o faci de acum ?
uite , si imi spuneai ca nu am de ce sa fiu , tu ai citit River ce ai scris mai sus ?... e o relatie de .. de ... de invidiat e putin spus , oricine ar vrea si eu nu sunt exceptia , poate eu vreau mai tare ca orice o relatie ca a ta. esti atat de fericit , atat de impacat .. atat de linistit .. ai tot in relatia aceea , ai ceva ce prea rar se gaseste .
multumesc frumos pentru vorbele calde , esti tu mult prea dragut , dar calitatile mele , daca chiar sunt acelea nu pot sa imi faca rost de ce ai tu , e ceva special .
sa nu fiu pe langa subiect total ... cum ai face-o pe iubita ta sa inteleaga ca inevitabilul vine in 30 de zile ? i-ai spune de cum ai afla si u ? _________________
    |
|
| Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
Mereu am vrut sa ma tund zero, dar niciodata nu am avut curajul.Oricum in Rai nu vreau sa ajung cheala; poate alora care ajung in iad le-ar prinde bine, nu mai transpira.  _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
| Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
poi nu ar trebui sa te privezi de bucuria asta , tunde-te daca tie iti place
eu am fost tunsa cand eram mica , pana sa ma dea la scoala de vreo 3 ori cred ... si stiu ca toata lumea punea mana pe cheliutza mea , mai ales cand iti creste parul putin e asa tzepos
bine , pt mine era chin.. dar asa vroia tata ca mai tarziu sa am parul des si frumos .. si il am acum .. desi nu stiu daca e de la asta . _________________
    |
|
| Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
Orice ai zice eu tot nu am curaj...  _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|