|
Forum Itbox locul unde te simti bine
Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca! Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox. Locul Unde Te Simti Bine!
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ValiSS Nenea` Rau
Joined: 23 May 2005 Posts: 2765
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 1:37 pm Post subject: |
|
|
Bei doua pahare de vin, pui unul la fiert si-l bei si pe ala. Dupa care faci sex si uiti si reteta si toto. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
Joined: 10 Feb 2005 Posts: 4571 Location: ;)
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:32 pm Post subject: |
|
|
Nu e rea idea. Merg acasa.... So pana la urma ce pui in vin cand il fierbi shi de care, alb sau roshu vin? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
floare_albastra membru
Joined: 26 Sep 2007 Posts: 194
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:59 am Post subject: pasta de peste |
|
|
Pasta de peste e simplu de facut.Se ia i conserva de peshte in ulei, o ceapa, unt, suc de lamaie.Peshtele se pune intr-o farfurie adanca, se zdrobeste,cu furculita, se pune ceapa tocata marunt, se adauga o bucatica de unt, toate acestea se amesteca cu mixerul si se pune suc de lamaie, dupa gust.Amesteci pana obtii un fel de crema, pasta, adica.Poti sa ornezi totul cu felii de lamaie.Pofta buna! |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
Joined: 10 Feb 2005 Posts: 4571 Location: ;)
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 3:15 am Post subject: |
|
|
Multumesc, dar ai uitat sa imi spui ce fel de peste....sardine, ton daca imi spui o sa incerc sa o fac, al meu e inebunit dupa peste _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 10:21 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Nu e rea idea. Merg acasa.... So pana la urma ce pui in vin cand il fierbi shi de care, alb sau roshu vin? |
Eu de exemplu il beau cu scortisoara si musai vin rosu....ala alb nu prea merge fiert Ai grija numai sa nu iti dea in foc atunci cand il fierbi, de la scortisoara.
tuffgirl wrote: | Multumesc, dar ai uitat sa imi spui ce fel de peste....sardine, ton daca imi spui o sa incerc sa o fac, al meu e inebunit dupa peste |
Mie imi pare prea banala reteta asta cu conserva de peste. De ce nu incerci un peste fresh. De exemplu poti cumpara un cod (un pic mai mare) in primul rand nu stai sa il cureti de oase pt ca are oase mari care ies usor la fiert. Se farama usor si are o carne super buna. Uleiul din conserva il inlocuiesti cu unt sau ulei de masline.Imi pare mai natural decat conserva ... parerea mea. Sau daca vrei neaparat conserva cumpara ceva in suc propriu. Mrege si tonul si codul ...sardinele nu prea sunt bune pt au sira spinarii si nu prea arata bine pasta _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
floare_albastra membru
Joined: 26 Sep 2007 Posts: 194
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 9:54 pm Post subject: pt jolie |
|
|
Merci,ai dreptate, dar eu am incercat doar cu peste din conserva, cel mai bine iese din ton, dar si din sardine, macrou.O sa incercsi cum ai zis tu, f. bine! |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
Joined: 10 Feb 2005 Posts: 4571 Location: ;)
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 4:29 am Post subject: |
|
|
Ciorba de fasoale boabe (alba), fara afumaturi, cu toate ca imi lasa gura apa cand ma gandesc la vre-un genunchi de porc cu putin shorlic shi afumat mai tai shi niste ceapa rosie cu ulei shi sare...gata ca leshin din atata.
Nicky tin ochii pe tine, stiu ca tu le ai cu retetele. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
Joined: 19 Sep 2005 Posts: 1188 Location: Bucuresti
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 11:42 am Post subject: |
|
|
Oups ! Am gasit o pereche de ochi ce ma spionau .Sunt ai tai?!
Cea mai simpla reteta cand sunteti obositi sau va ....doare o leneee:
Iei cativa cartofi,ii cureti de coaja si ii tai in bucatele,ii arunci in tava,pui cateva bucatele de carne printre (poate fi de orice:porc,pui,vita,croncobaur),le stropesti cu ulei ,pui un pahar de apa,piper si alte chestiii mirositoare(ce condimente preferati ) si bagati la cuptor .Cu vre-o cateva minute inainte sa-i stingeti focul mai puteti adauga mujdei de usturoi .Dureaza totul maxim o ora si e super bun .Ai mei sunt innebuniti dupa asta !
Tuff,ce reteta vrei? _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 11:46 am Post subject: |
|
|
Eu nu-s Tuff....dar am o dilema...praz...praz o reteta de praz...alta decat cea cu masline....ai? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
Joined: 19 Sep 2005 Posts: 1188 Location: Bucuresti
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 11:51 am Post subject: |
|
|
Cautam .
Un momento ! _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
Joined: 19 Sep 2005 Posts: 1188 Location: Bucuresti
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 11:53 am Post subject: |
|
|
Am gasit :
Avem nevoie de:
1 kg praz
2 cepe potrivite
400 gr p**a vitel(sau orice alta carne)
3 linguri pasta de rosii
sare, piper, delikat
Se spala prazul si se taie in bucati de 1 cm - 1,5 cm grosime. Acestea se oparesc in apa fiarta cu sare timp de 2 minute. Intre timp se toaca ceapa solzisori si se caleste impreuna cu delikatul si carnea portionata pana ce ceapa devine sticloasa. Punem un pahar cu apa si se lasa sa fiarba carnea inabusit la foc potrivit. Se adauga si pasta de rosii. Se lasa sa fiarba impreuna 10 minute. Adaugam prazul si mai punem apa cat sa il acopere cca 2 degete. Lasam totul sa fiarba la foc mic pana scade cele 2 degete de apa. La sfarsit adaugam sare si piper dupa gust.
Se serveste calda ornata cu putin patrunjel. _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
Joined: 19 Sep 2005 Posts: 1188 Location: Bucuresti
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 11:54 am Post subject: |
|
|
Tarta cu praz si cartofi
Ingrediente:
Aluat:
225gr. faina
125gr. unt sau margarina
50gr. miez de nuca macinat
1 ligurita otet
3-4 linguri de apa rece
un varf de cutit praf de copt
sare
Umplutura :
450gr. praz taiat rondele
1 cepa rosie (sau alba)taiata rondele
400gr. cartofi fierti si taiati cuburi
150gr. cascaval
1 lingura bulion de ardei
3-4 liguri ulei
sare , piper, maghiran, nucusoara
Preparare:
Intr-un castron amestecam faina cu sarea si praful de copt, adaugam untul (margarina) taiat bucatele si framantam pana obtinem un aluat sfaramicios. Punem si apa, otetul si nucile, si frmantam din nou.
Trebuie sa obtinem un aluat neted, bun de intins.
Dam la rece aluatul, acoperit cu folie alimentara, pentru 30min.
Intre timp, intr-o tigaie ,calim prazul si ceapa la foc mic cu
putina apa, punem capac si lasam pe foc,15-20min. pana ce prazul se inmoaie bine.Adaugam apoi si cartofii, bulionul de ardei, si mai lasam inca 3-4 min.Punem condimentele, ½ din cantitatea de cascaval, potrivim de sare si piper.Omogenizam bine.
Intindem aluatul intr-o foaie, il punem intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
Punem amestecul de ceapa si cartofi pente aluat, presaram restul de cascaval , si dam la cuptor la foc potrivit, pentru 30-35 min.
Se serveste atat calda cat si rece , insotita cu o salata de cruditati . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
Joined: 21 Sep 2005 Posts: 4833
|
Posted: Tue Apr 01, 2008 1:45 pm Post subject: |
|
|
mey, io auzisem despre praz doar ca parte dintr-o... injuratura
si cand mi-a fost servit nu am digerat prea usor
sorry pentru off |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
Joined: 10 Feb 2005 Posts: 4571 Location: ;)
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 5:28 pm Post subject: |
|
|
Nicky, reteta pentru chestia asta de mai jos
tuffgirl wrote: | Ciorba de fasole boabe (alba), fara afumaturi, cu toate ca imi lasa gura apa cand ma gandesc la vre-un genunchi de porc cu putin shorlic shi afumat mai tai shi niste ceapa rosie cu ulei shi sare...gata ca leshin din atata.
Nicky tin ochii pe tine, stiu ca tu le ai cu retetele. |
_________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
nicky diamond member
Joined: 19 Sep 2005 Posts: 1188 Location: Bucuresti
|
Posted: Wed Apr 02, 2008 7:10 pm Post subject: |
|
|
Vine fata!
Asta-i buna,Tuff?
fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa medie, un ardei gras, 2 rosii, 150 g sfecla rosie, bors, (zeama decastraveti, suc de rosii sau otet, zeama sau sare de lamiie), leustean, telina, sare.
Fasolea inmuiata in apa rece, a doua zi se limpezeste cu apa rece si se pune la fiert tot in apa rece. Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, in 50 ml untdelemn si se adauga in oala cu fasole. Cind fasolea este fiarta, se pun ardeiul taiat in felii subtiri, rosiile taiate in felii de 2 cm, sfecla rasa prin razatoarea cu gauri mari si se fierb inca 30 minute, potrivindu-se apoi gustul cu sare si completind cu apa, daca ciorba este prea deasa. Se acreste dupa gust si se aromeaza cu frunze de leustean si telina taiate marunt.Ciorba va avea culoarea roz. Se poate consuma si rece. Si in acest caz, fasolea se poate fierbe in oala subpresiune, impreuna cu zarzavatul calit. Dupa ce s-a desertat in oala obisnuita, cind da in clocot, se adauga celelalte ingrediente. _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Portal
- Bandwidth Test ( test your internet bandwidth )
- Bancuri ( cele mai bune bancuri )
- Radio Live ( posturi de radio live din romania )
- Anunturi Gratuite ( anunturi gratuite pe categorii )
- Jocuri ( spuma jocurilor flash de pe internet )
- Horoscop ( horoscopul tau zilnic )
- Subtitrari ( subtitrari filme )
- Antivirus ( scan online )
- Ziare ( ziare romanesti in ordine alfabetica )
- Vremea ( vremea in Romania )
- Taxi in Romania ( companii de taxi )
- Revista Presei ( spuma stirilor )
- Locuri de munca
- Telefoane Mobile
- Cazare
- Jocuri Online
- Jocuri Noi
- Concerte
- Parteneri
- Program TV ( program tv in romania )
- Anunturi ( anunturi fara inregistrare )
Radio Live in Romania
- Radio
- Europa FM Live
- Radio 21 Live
- Kiss FM live
- Total Live
- Pro FM Live
- Guerrilla Live
- City FM Live
- Romantic FM Live
- National FM Live
Rock FM |
Radio ZU |
Magic FM |
National FM |
City FM |
Pro FM |
Radio Guerrilla |
KISS FM |
Radio 21 |
Europa FM |
Radio Manele
Jocuri Online
Jocuri Actiune |
Jocuri Amuzante |
Jocuri Arcade |
Jocuri Aventura |
Jocuri Barbie |
Jocuri Carti |
Jocuri Casino |
Jocuri Clasice |
Jocuri Copii |
Jocuri De Gatit |
Jocuri Impuscaturi |
Jocuri Indemanare |
Jocuri Logice |
Jocuri Puzzle |
Jocuri Racing |
Jocuri Shootere |
Jocuri Sport
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|