View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri May 27, 2005 12:42 am Post subject: |
|
|
Chiar asha sa fie sau a fost doar o gluma? Nu imi vine sa cred ca acesti oameni nu au nici un respect. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri May 27, 2005 6:31 am Post subject: |
|
|
Sa-ti vina ! Soferii de mijloace de transport in comun (tot soferi !!!! ), categorie in care intra si vatmanii de pe tramvaie, cu dedicatie pentru cei de la RATB, sunt cei mai nesimtiti oameni din Romania. Tu de ce crezi ca una din cauzele supraaglomerarii strazilor din Bucuresti, este numarul mare de autoturisme ? Pentru ca daca acesti cetateni numiti soferi de mijloace de transport in comun ar avea un pic de bun-simt, s-ar putea circula si cu autobuzul/tramvaiul/trolieibuzul nu doar cu autoturismul. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri May 27, 2005 8:29 am Post subject: |
|
|
Am si eu cateva patzanii cu soferi ratb la activ...dar...nu vreau sa mi le reamintesc. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri May 27, 2005 9:04 am Post subject: |
|
|
Asta ca sa nu mai zic cand incep soferii sa faca concursuri intre ei pe kogalniceanu sau pe alte bulevarde, si urca vitezometru pe la 60-70km/h chiar mai mult uneori. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri May 27, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
Tulai doamne, pai mie mi frica sa mai viu pe acolo E de speriat! Nu se fac accidente?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Hexa membru

|
Posted: Sun Jun 05, 2005 3:08 pm Post subject: |
|
|
In noile regulamente interne de la RATB sunt prevazute reglementari ce trebuiesc aplicate in practica. Si cum intotdeauna practica este cea care pune nota finala asupra conduitei, soferii RATB nu si-au insusit inca (a nu se generaliza) noua instructiune. Tot adevarat este si faptul ca nici ceilalti soferi nu respecta normele in ceea ce-i privete pe cei de la RATB.
Si cum intodeauna exista un deci..ramane totul ca la inceput. Daca mai adaugam si alti factori ce tin de primarie, vedem peisajul sumbru de pe sosele din interiorul si exteriorul capitalei. |
|
Back to top |
|
 |
emmya junior

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
se zic multe chestii nasoale despre ei insa unii sunt cu adevarat profesionisti: sa-i vedeti cum iau curbele ... cum intra in depasiri si cu ce precizie se incadreaza in timp si in spatiu ...
mie, unii, chiar imi plac ... sunt aia de pe masinile Simon |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 4:02 pm Post subject: |
|
|
Rez!
Asa e !
Alearga pe strazi micute in care are loc NUMAI autobuzul cu o precizie iesita din comun  _________________ Mihaita
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
mama mia ...shi eu care vroiam sa ma mut in bucuresti ..... no way ..... numa dak nu ma duc cu carutza la scoala  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 10:16 pm Post subject: |
|
|
prichindela wrote: | mama mia ...shi eu care vroiam sa ma mut in bucuresti ..... no way ..... numa dak nu ma duc cu carutza la scoala  |
Ete na, deparca Bucurestiu' se rezuma numa la ratb  _________________ Mihaita
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 9:07 pm Post subject: |
|
|
nu ai vrea sa ma duc cu taxiu la scoala? ztai prima data sami lamuresc familia sa ma lase sa ma mut singura cu prietenumio in bucuresti (am doar 17 anishori) si pretenu sa vina cu mine in nebunia aia  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 9:40 pm Post subject: Soferii RATB din Bucuresti! |
|
|
Sunt intr-adevar groaznici!! Eu sunt din Timisoara si nu pot sa zic ca am avut probleme cu soferii de pe tramvai sau troleibuz.....e adevarat ca circul si foarte rar.
In schimb in Bucuresti am auzit de la multa lume ca e nebunie mare.....aiurea! ?Numai dacă vreau eu?, le explică triumfător şoferii, să ?nţeleagă odată oamenii cine e şeful. Halal sef! Poate ca timpul va schimba lucrurile, trebuie sa ne modernizam si noi odata si odata.
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 2:43 pm Post subject: |
|
|
Eu am avut un incident cu un sofer de RATB. Pur si simplu nu m-a vazut si mi-a luat oglinda. Apoi a cotinuat ca si cand nu s-a intamplat nimic. Eu m-am oprit pe dreapta si un sofer a gonit dupa el vazand toata faza. Ce credetzi ca a spus? "Pai ce sa-i fac eu? Sa vina la capat sa discutam."
Zilnic vad soferi de autobuz care conduc de parca ar fi la volanul masinii proprii si cand ii vezi cu ce viteza intra in curba ai impresia ca vor sa se intoarca cu frana de mana.... Sa va feriti de ei!
-------
am pus eu n-ul (FireEyes [siteadmin])
------- |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|