View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
creolegirl membru

|
Posted: Wed Feb 25, 2004 12:27 pm Post subject: |
|
|
si mie imi place Cargo si mai ales ultima melodie a lor dar nu inteleg de ce au schimbat solistul? nu ca nu mi-ar place de actualul dar stiu ca primul solist a avut un accident de motocicleta si s-a lovit la cap , a ramas cu urmari usoare (asa se auzea!) dar de ce nu mai canta? asta nu mai stiu! poate stie cineva si imi spune si mie ! merci.
p.s. au concert joi 26 feb la ora 21 in club Fire. _________________ Daca inveti din greselile tale esti destept. Daca inveti din greselile altora esti geniu. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
adder membru

|
Posted: Wed Feb 25, 2004 2:56 pm Post subject: |
|
|
cargo...imi placeau mai mult in vechea formula, desi nici acum nu suna rau. poate ca rock-ul romanesc "lasa de dorit". insa ascultati iris, compact, cargo, holograf (ma refer la vremurile bune);ascultati multe alte formatii al caror nume nu apare pe firmament, din lipsa de fonduri de cele mai multe ori, dar asta nu inseamna ca nu exista;sapati mai adanc de aparente si de imagine;rock-ul romanesc nu se reduce doar la formatiile amintite mai sus;in final, o sa va schimbati parerea. _________________ never care for what they say,/never care for games they play,/never care for what they do,/never care for what they know. |
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Tue Mar 09, 2004 12:33 am Post subject: |
|
|
kempes din cate stiu eu e in Australia  _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Tue Mar 09, 2004 12:36 am Post subject: |
|
|
asta cu australia au zis-o chiar baietii d l Cargo in presa. si akolo s-a dus sa munceasca.. nu stiu neaparat daca sa si cante.
ca un fel de concluzie: ce bani buni se scot din muzica adevarata in romania  _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
|