View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hexa membru
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:58 pm Post subject: Ce autoturism aveti? |
|
|
Personal detin un Dewoo Matiz.
In situatia in care nu exista deschis un alt topic despre auto, propun sa concentram in acest topic discutii despre auto precum si competitiile externe gen Formula 1, DTM, Formula 3. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:04 pm Post subject: |
|
|
Opel Astra, pentru mine si Chevrolet Kalos, pentru aurasmic, care numai Dumnezeu stie cand o sa mai intre pe forum ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:06 pm Post subject: |
|
|
Acum am vazut : ce-ar fi sa ne mutam la sectiunea "Hobby". E mai potrivit, nu crezi ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
Hexa membru
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:20 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Acum am vazut : ce-ar fi sa ne mutam la sectiunea "Hobby". E mai potrivit, nu crezi ? |
Perfect de acord cu tine! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
Draga eu am un tractor _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
Eu n-am nici macar o masinutza de jucarie....((((( , dar daca ar fi dupa mine mi-as lua un Beetle de ala , masina poporului sau un Mini Cooper si daca nu se poate si nu se poate tot am sa-mi iau o broscutza de-asta si o sa o fac eu frumoasa....Mdea...am auzit ca si alea is destul de scumpe asa ca mai bine nu-mi mai iau nimic! Poate-mi gasesc un loc de munca sa-mi dea careva masina...dar mi-or da si carnet ? )))))) cica , "da' muietzi is posmagii cucoana ?" _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
Eu nu am mashina, aci unde stau nu se prea merita shi chiar daca am luat carnetul, daca am chef de vreo plimbare pot sa inchiriez una shi sa plec. Nu gasesti parcare , amenzile pentru parcare sunt imense $140.00, asigurarea e scumpa shi sa pun mashina in garaj iarashi e scump, ca sa nu mentzionez ca la bugetul meu o sa ma aleg shi cu vreo rabla de prin 1900toamna. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
e-SORIN membru
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
Deocamdata am mashina noastra natzionala o dacie break din '98 cu extra-optziuni (geamuri electrice, ceasuri de bord albe cu lumina albastra ... toate home made ).
Daca o sa fiu "copil cuminte" o sa fiu coleg de marca cu Hexa ... o sa il am pe fratele mai mare a lu' Matiz ... Espero (full electric) Pana atunci ma ashteapta sesiunea _________________ e-SORIN |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:41 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Eu n-am nici macar o masinutza de jucarie....((((( , dar daca ar fi dupa mine mi-as lua un Beetle de ala , masina poporului sau un Mini Cooper si daca nu se poate si nu se poate tot am sa-mi iau o broscutza de-asta si o sa o fac eu frumoasa....Mdea...am auzit ca si alea is destul de scumpe asa ca mai bine nu-mi mai iau nimic! Poate-mi gasesc un loc de munca sa-mi dea careva masina...dar mi-or da si carnet ? )))))) cica , "da' muietzi is posmagii cucoana ?" |
Monica, nu stiu cat de scump e Beetle-ul, dar Mini Cooper-ul ajunge si la 22,000 Euro (pret DDP). La pretul asta iti iei un Volskwagen Passat, lejer ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:43 am Post subject: |
|
|
e-SORIN wrote: | Deocamdata am mashina noastra natzionala o dacie break din '98 cu extra-optziuni (geamuri electrice, ceasuri de bord albe cu lumina albastra ... toate home made ).
Daca o sa fiu "copil cuminte" o sa fiu coleg de marca cu Hexa ... o sa il am pe fratele mai mare a lu' Matiz ... Espero (full electric) Pana atunci ma ashteapta sesiunea |
Sa vedem unde o sa mai gasesti Espero, ca nu se mai fabrica. Daca se mai fabrica, acum aveam Espero, nu Opel Astra. Am avut un Espero automatic cu motor de 2,000 cmc, si acum oftez dupa el. Eh, ce vremuri ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
|
e-SORIN membru
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:55 am Post subject: |
|
|
Airman shtii unde gasesc Espero? Il au ai mei shi vor sa-shi ia Octavia. Asha ca daca sunt cuminte (vor sa iau toate examenele ) nu vand Espero, vand Dacia mea shi mi-l dau mie pe Espero.
Shtiu ca nu se mai fabrica. Espero e cu 2 ani mai vechi decat Dacia mea da' nu se compara nici pe departe. E 1.500 cmc, full electric neautomatic ... nu-mi plac automatele. Imi place sa schimb eu vitezele cand cred eu. Nu sa ma bag intr-o depashire shi sa-mi schimbe ea viteza shi sa-mi taie tot elanu'
E mishto shi Opel Astra. Presupun ca ai penultimul model. Care varianta? 3, 5 ushi? Scurt, lung? Bertone, neBertone? _________________ e-SORIN |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:09 am Post subject: |
|
|
Da, intr-adevar, este penultimul (aka Opel Astra Clasic). E fabricatie martie 2004 (deci nu putea sa fie noul Astra, pentru ca acesta s-a lansat in iunie in Romania). Este varianta cu 5 usi (hatchback). Spre rusinea mea nu stiu ce inseamna Bertone, dar este cea mai scurta varianta (in ordine crescatoare: Hatchback, Sedan, Caravan). Chestia asta imi place la nebunie pentru ca e mai stabil in curbe decat varianta Caravan.
Octavia ? Nu i-as sfatui ! La 18,000 Euro (DDP) e complet cheala (fara optiuni) iar cu toate optiunile te duce la 20,000 lejer. Poti sa alegi urmatoarele masini mai bune decat Octavia, la preturi sub 20,000: Opel Vectra (full options), Noul Volskwagen Passat, Toyota Avensis (fabricata in UK, am condus-o si o recomand !), Ford Mondeo, Peugeot 307 SW.
Cat priveste Espero, am impresia ca se mai fabrica inca in Polonia. Originalul Espero-ului este Opel Senator care SIGUR nu se mai fabrica ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
|
e-SORIN membru
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:32 am Post subject: |
|
|
Arata shi mult mai bine varianta hatchback decat cea sedan
Bertone este un designer auto celebru. Opel Astra cu 3 ushi exista in doua variante Coupe shi Coupe Bertone. La a doua varianta plafonul coboara mai abrupt spre portbagaj shi are finisari sportive.
Exista shi Alfa Romeo 147 (daca nu ma inshel) Bertone cum este shi Peugeot 406 Coupe Pininfarina ... poate il shtii.
Pai daca Octavia cheala e 18.000 euro, Passatul (fie el shi chel) ma gandesc ca ar trebui sa treaca de 20.000. Asha toata lumea shi-ar lua "originalul" ... VW nu Skoda Oricum mersi pt sfaturi. Mai ma uit pe net sa vad cum stau treburile shi apoi le ofer consiliere _________________ e-SORIN |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:33 am Post subject: |
|
|
Sorine, nu glumesc. Noul Passat full-options, dealer Porsche Bucuresti Nord: 18,754 Euro (DDP) ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
|
e-SORIN membru
|
Posted: Thu May 19, 2005 8:39 am Post subject: |
|
|
Ala sigur e pretzul CIP ... n-ai fost tu atent.
Tocmai am intrat pe volkswagen.ro (Porsche Romania) iar noul Passat cea mai ieftina varianta costa fix 16.213 euro (CIP) iar noua Octavia cea mai ieftina 10.812 tot CIP _________________ e-SORIN |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |