View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spaima lui nemo silver member
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 11:47 pm Post subject: |
|
|
mara wrote: | nu e niki o suparare daca ma contrazici,fiecare om are dreptul la opinie....bene nu la toti functioneaza ceea ce am scris eu mai sus pt k fiecare are o mentalitae diferita atat femeile cat si barbatii....eu cel putin niki nu ma gandesc sa incep sa-i aduc flori etc,ceea ce-i pot oferii eu ca femeie este dragostea mea,caldura,si sprijinul atunci cand are nevoie,in schimb eu trebuie sa simt k sunt femeie adica eu sa primesc flori sau o cutie de bomboane....acum fiecare cum gandeste crede-ma k nu am stiut k exista fete care dau flori barbatiilor... |
|
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Mar 05, 2007 7:07 pm Post subject: Re: Despre romantism |
|
|
FireEyes wrote: | Ce parere aveti? Mai exista romantismul in zilele de azi? Mai este cautat? Este bun el pentru sufletele noastre? Astept parerile voastre. |
cred ca suntem/redevenim romantici oridecate ori apare o ... dragoste noua
e conditia sine qua non pentru a-l cuceri pe celalt si nu numai asta, dar e al dreaq de bine sa visezi cu ochii deschisi
(astept sa ma puneti la zid ) |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 8:05 pm Post subject: |
|
|
io cred ca exista romantism atat timp cat inca incerci sa obtii ceea ce ai nevoie , ma refer nu intr-o relatie si asa in putareli _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Wed Mar 07, 2007 8:12 am Post subject: |
|
|
io nu pot vorbi despre romantism in afara unei relatii
mai mult, incepe sa lipseasca si aci, intre cei doi |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 8:12 am Post subject: |
|
|
hai sa va aud cat de romantici ati fost de ziua muierii? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 5:20 pm Post subject: |
|
|
ala io ... ala io... ala io...
mai degraba cred ca au uitat de ziua "muierii" |
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 5:22 pm Post subject: |
|
|
Nu e nimic romantic in ziua muierii, cand tre' sa iei un rahatel dintr-un soi de obligatie. Poate fi romantic in orice alta zi. Romantismele 'impuse' calendaristic sunt fasuri! Zic si io! _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Mar 19, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
te rog sa ma ierti ca rad cand -se pare -tu esti chiar "negru" azi
parerea mea e ca, exact din motivele expuse de tine acuma, nici noi femeile nu mai asteptam musai flori si inimioare -si in niciun caz de ziua femei |
|
Back to top |
|
|
Daydreamer junior
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 9:16 pm Post subject: |
|
|
Este foarte rar, ceva scump si pretios. Te pierzi in nimicuri de neinteles , iti par frumoase toate chestii kitch, scrii poezii , plangi , razi suferi........
Vreau si eu! |
|
Back to top |
|
|
boboc3l gold member
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 4:50 pm Post subject: |
|
|
romantism in zilele noastre...mai putzin...din lipsa timpului, din lipsa banilor, din indiferentza, din lipsa unei persoane care sa merite, insa mai exista peroana care in pofida tuturor acestor lucruri, incearca sa aduca mereu ceva nou in relatzia lor shi mereu sa-shi daruiask mici atentzii.
romantism poate fi considerat shi un cuvant spus cu o anumita intensitate persoanei iubite.
un exemplu foarte dragutz:un foarte bun prieten al meu ii ofera iubitei sale de fiecare data cand se vad cate o felicitare, facuta chiar de el, in care ii scrie cateva cuvinte...ceea ce simte pentru ea in acea zi, cateva versuri sau un simplu "te iubesc"...shi asha face shi ea..mie sincer mi se pare destul de romantic shi destul de original incat sa intretzina flacara dintre ei..(printre altele) _________________ ...my only love sprung from my only hate! too early seen unknown, and known too late.. |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 10:36 am Post subject: |
|
|
Nu mai avem rabdarea necesara sa ne cunoastem , sa ne intelegem ...acum e frumoasa(frumos) eventual are si ceva banuti in buzunar(sau silicoane in cazul ei) e perfect.
S-au dus vremurile scrisorilor, framantarilor , emotiilor... Acum se poarta iesirea si invitatia gen ''nu-i asa ca nu ai treaba asta seara? Hai la mine'' (asta in cazurile finute )...daca vrei bine daca nu adio si-un praz verde - ''geme tara de ingineri''...
Mdea
Am taiat partea romantica, cu flori , plimbari si dicutii si am inlocuit cu ''la mine sau la tine?'' iar de acolo mai vedem.
Gandindu-ma mai bine, ne rezumam la ''sinceritate'' brutala si agresivitate si ca sa nu fiu ''marlanca'' si sa exagerez chiar tine treaba asta si de o parte si de alta. Ce imbratisari sub clar de luna mai nou daca imbratisezi pe cineva sunt sanse foarte mari ca acest gest sa para mai mult o invitatie in pat decat ceea ce este.
Nu mai avem rabdare, nici timp, nici chef si in plus nici nu mai este la moda. Si intr-un fel nu mai este nici cerere!
PS Mai sunt si exceptii dar.... _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Iomis gold member
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 12:14 pm Post subject: |
|
|
Traim in secolul vitezei, ce vrei? |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 1:20 pm Post subject: |
|
|
Tu te excluzi _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Iomis gold member
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 2:34 pm Post subject: |
|
|
Normal ca nu era vorba de noi. |
|
Back to top |
|
|
lady diamond member
Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 5:33 pm Post subject: |
|
|
ValiSS wrote: | Nu e nimic romantic in ziua muierii, cand tre' sa iei un rahatel dintr-un soi de obligatie. Poate fi romantic in orice alta zi. Romantismele 'impuse' calendaristic sunt fasuri! Zic si io! |
Chiar Vallis , iti dau dreptate...chestiile alea pe care i le trantesti in bratze din formalism, ...mai valoros ar fi un zambet, o imbratzisare, o privire care sa spuna mai mult decat toate cele din lumea asta......Aiurea , de asa ceva oamenii nu mai au timp, sau cine stie........ _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |