View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DraKu junior

|
Posted: Sun May 29, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
wow...asta da topic uite am o poezie pentru voi
de cum ma bate lumina in crestet
atarnat de tavan se topeste pe bec
cheful meu de a tremura prin multimi de oameni.
impins afara de un muson frivol
imi tarasc ochii cu dungi prin lugubrul traseu
ferindu-ma anemic de oamenii din multimi.
transpirat de fumul de creieri atatati cu paie
si lovituri de pietre in surdina
ma intzeapa scantei descarcate prin multimi de oameni.
deja cu ochii predispusi spre ceatza
ca un orb imi folosesc taria
spre a ocolii prostia
oamenilor din multimi. _________________ hai sa ne alineam cu totii in fata securei ce semneaza actele de deces |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
where_u_go membru

|
Posted: Sun May 29, 2005 7:33 pm Post subject: |
|
|
mama uite ca mai intra lumea pe topicu asta...se pare ca ti-ai mai gasit un prieten cred ca de tine vorbea,ca eu nu ma regasesc in poezie.si eu ocolesc multimile _________________ cu pistolu' la cap |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon May 30, 2005 8:45 am Post subject: |
|
|
Salut Oigen, shi eu te stiu de pe un alt forum si ti-am citit multe dintre poezii. Dap, ai talent dar WYG are si el dreptate, uneori un pic de modestie nu strica.
Hi Drake, interesanta poezie  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
DraKu junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 2:05 pm Post subject: |
|
|
mersi Aneisse si eu sunt de acord cu tine dupa ce am citit paginile astea doua..oricum amandoi au unele probleme de personalitate(cu totii avem deci nu sariti pe mine).haideti sa lasam cearta si sa postam pe topic ceea ce trebuie. _________________ hai sa ne alineam cu totii in fata securei ce semneaza actele de deces |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon May 30, 2005 2:21 pm Post subject: |
|
|
Problema este mey copii cu Oigen ca i-am invadat spatziul. El a creat acest topic cu scopul de a-si expune poeziile personale. Deci haidetzi sa-i lasam topicul in pace caci mai sunt si alte topicuri la sectiunea Literatura unde putem posta. Eventual puteti sa va faceti fiecare topicul cu poeziile proprii.
P.S. Domnule Moderator, apropos, nu se pot aduce si poeziile mele de la topicul Aveti Talent?, pe aici...mai aproape de locul lor? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
DraKu junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 2:38 pm Post subject: |
|
|
pai topicul e poeme noi.nu e poeme personale sau altcumva...nu a vrut nimeni sa-i invadeze spatiul,ci pur si simplu sa posteze unele scrieri.
Aneisse nu-s copil :/ ii avea tu cativa ani in plus,dar,repet,nu-s copil hmmm...zi adolescent =)) _________________ hai sa ne alineam cu totii in fata securei ce semneaza actele de deces |
|
Back to top |
|
 |
DraKu junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 4:09 pm Post subject: |
|
|
as vrea sa dorm
as vrea sa dorm;
sa ma trezesti te rog,
caci nu stiu sa-mi fixez ceasul,
cand vei termina.
cand norii vor plange doar pentru flori
si cand oamenii vor rade doar de bucurie.
cand luna nu va mai ucide in soapta
si cand soarele nu va mai ingradi cu foc.
cand muzica nu va mai unge suflete
si cand durerea nu va mai conta.
cand ochii ce te inconjoara nu vor mai vorbi
si cand sabii nu vor mai trosni a fulgere.
cand pacat nu va mai exista
si cand lumina va cadea pe noi
intr-un sfarsit armonios de ingeri.
sau lasa ca nu ma mai culc,
ca nu ma voi mai trezi.
fixeaza-mi totusi ceasul
dumnezeule fara de suflet. _________________ hai sa ne alineam cu totii in fata securei ce semneaza actele de deces |
|
Back to top |
|
 |
Oigen junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
da, poate am pus eu titlul gresit, i admit. topicul asta a aparut fiindca altii mi-au cerut niste texte noi. si atunci i-am spus poeme noi. dar nu ma deranjeaza, puteti sa postati si voi propriile productii aici.
ma intreb de unde pana unde probleme de personalitate. eu am spus cateva cuvinte despre un text submediocru iar autorul a crezut ca i-am ucis copilul sau ceva in sensul asta si a decis sa-si dezvaluie deplinatatea badaraniei aici. ca nu e in stare sa scrie corect a vazut toata lumea, nu stiu de unde pretentia lui de a scrie literatura.
ok, mai trec pe aici peste 5 - 6 luni, sa vad ce mai faceti. |
|
Back to top |
|
 |
punksaliv(e)a junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
Oigen, nu stiu de unde si pana unde mizantropia ta. Esti baiat destept si nu vad de ce te-ai tot coborat la mintea lui. nu trebuie sa te simti atacat, a facut o greseala postand intr-un topic pe care tu l-ai acaparat, si tu, ca un intelectual ce te gasesti, ca sa zic asa, ar trebui sa te silesti sa dai raspunsuri sub o analiza mai lucida, sau sa nu mai dai deloc, ptr. ca nu ne face nici noua placere(vezi Aneisse) sa iti observam atitudinea neasteptata. In fine, nu ma pasioneaza pe mine conflictele astea, dar nu-mi place sa vad ca se intampla chestii de genul asta cu oameni mai rasariti.
ps:ok, ne vdm peste 6 luni:). _________________ Steps taken forwards, but sleepwalking back
again
Dragged by the force of some inner tide... |
|
Back to top |
|
 |
Oigen junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 8:14 pm Post subject: |
|
|
oare e atat de greu de vazut ca nu pentru ca a scris aici l-am comentat asa ci pentru ca textul lui e PROST, e sub o minima limita? sau toti ati fi avut aceleasi reactii daca v-as fi criticat un text prost? |
|
Back to top |
|
 |
punksaliv(e)a junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
Oigen, nu te mai chinui sa ne pui pe toti intr-o categorie mult inferioara tie.Nu, nu am fi reactionat toti asa si asta o stii si tu prea bine!e adevarat ca ai tot dreptul sa-i critici textul, dar fara sa vrei ai trecut la remarci asupra lui personal.Ma rog, cred ca toata polemica asta ieftina nu duce la nimic, si stai linistit, nu-ti contesta nimeni spirtul critic. _________________ Steps taken forwards, but sleepwalking back
again
Dragged by the force of some inner tide... |
|
Back to top |
|
 |
DraKu junior

|
Posted: Mon May 30, 2005 11:11 pm Post subject: |
|
|
amar in noapte
prin pori mi se imbiba
parfum de luna si de stele
si din umbra imi nasc vise
ce ma conduc spre ele.
fumul de tigara se rastrange
in versuri gri de tutun
si-mi spun cat de obosit pot fi
prin anemica rasuflare cel impinge.
sticla de vodca imi aluneca parsiv
din mana ce-mi tremura.
dar strang prea tare de lichid
macar el sa-si faca treaba.
sa-nece-amrul,bla,bla,bla,
nici cu o mie de grade nu mi-ar aprinde
din nou bucuria cu care
mam indreptat azi mi devreme-nspre ea.
oygen eu n-am nimic cu tine si nu ma pasioneaza conflictele.iti cer doar parerea asupra poziilor ce leam scris.nu fi prea dur  _________________ hai sa ne alineam cu totii in fata securei ce semneaza actele de deces |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 31, 2005 8:28 am Post subject: |
|
|
Oigen no offense, stim ca tu ai talent dar ideea era sa-i incurajezi si pe altii sa scrie nu sa le tai aripile din prima. Oricat de prost ti s-ar parea textul sunt sigura ca ai fi putut sa gasesti macar o idee interesanta. Numai faptul ca vrea sa scrie si ca pune suflet in ceea ce scrie si deja e un lucru bun..La aia ne refeream cu totzii .... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Oigen junior

|
Posted: Tue May 31, 2005 8:31 am Post subject: |
|
|
eu l-am atacat la persoana numai dupa ce a facut el acest prim pas. destul de elegant, trebuie sa recunosc. nu consider ca oricine trebuie incurajat sa scrie. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 31, 2005 8:45 am Post subject: |
|
|
De ce? Cu ce incurca acesti wannabe un scriitor ca tine? Lasa-i mey sa scrie...E o preocupare frumosa, decat sa se drogheze sau sa bea ,lasa-i sa scrie, incurajeaza-i, macar sa stii ca se straduiesc sa faca ceva frumos, cine stie, poate chiar vor reusi!
P.S. ...si ca sa vezi ca-tzi recunosc autoritatea in domeniu critica-ma shi pe mine!!! Pe ale mele le gasesti la sectiunea Generalitati / Suntetzi talentat?.....cine stie, poate ar trebui sa ma las shi eu?!?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|