View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 25, 2003 3:28 pm Post subject: |
|
|
pisoaia>>>>>>>
gata gata ca am inteles cum e cu masina....
dar daca tipul are o cabanutza la munte..... si in cabanutza un foc jucaus , intrun imens semineu....? e sau nu fat-frumos???
p.s. daca mergetzi la munte.... sa stiti ca o sa avetzi nevoie de unu` care sa taie lemne si sa faca focu` si pe bune , cunosc eu unu` care ..... are cunostinte in ale ..lemnului  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Tue Nov 25, 2003 10:47 pm Post subject: hello all |
|
|
Sailamedi, nu e fat frumos, poate sa aiba shi semineu in afara cabanutzei atata timp cat nu ma atrage le ca persoana, degeaba
Cat de oferta ta, mai.... nu stiu.... pe aici pe la noi cabanele sunt ingrijite de gazde, tot ele ocupandu-se shi de foc... dar daca ramanem in pana, itzi dam de veste
See u all,
Andra |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Nov 26, 2003 8:47 pm Post subject: |
|
|
Hai ca deja atzi dat-o in Animal Planet ... de la dragoste si cuceriri atzi ajuns la interes ... va cam dati arama pe fata ... cam asa sunteti cam toate fetele cum mici exceptii care sunt pe cale de disparitie ... keep up the good work girls ... |
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Wed Nov 26, 2003 10:12 pm Post subject: hello all |
|
|
Catalin ce?!?!
Zau ca nu se vede ca ai avut vre-o prietena materialista... Ne dam arama pe fatza daca pretindem cat de cat un bun simtz de la un baiat sau ca stim cum arata un barbat cu bani care crede ca lumea ii este la picioare? Hai sa fim seriosi.... |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Nov 28, 2003 5:11 pm Post subject: |
|
|
Poate Catalin ne zice mai multe atunci, ceva sa fie pe placu lui, noi vom dezvolta. Jeez!  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Nov 28, 2003 5:54 pm Post subject: |
|
|
Catalin, cum am mai spus, cand faci niste afirmatii trebuie sa aduci si argumente. Te asteptam cu un raspuns. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Fri Nov 28, 2003 11:00 pm Post subject: |
|
|
ok mitza am inteles la ce te`ai referit ... ziceam ca fetele sunt meterialiste si desi unele nu recunosc ... dar cam asa e ... sa nu credetzi ca va comdamn pe voi ca sunteti pentru ca nu am nici un drept dar vorbind la modul general ... am observat in ultimul timp ca relatiile nu se mai prea bazeaza pe dragoste ci pe puterea financiara mai ales a barbatului ... atat am avut de zis
O zi placuta in continuare  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Gaby Creatza Guest
|
Posted: Fri Nov 28, 2003 11:46 pm Post subject: Barbati |
|
|
Hello everyone,im new here..ce faceti ,mey?vreaus a zik k sunt o amika buna a lui mihai..mi se pare de treaba..si m-a sfatuit cineva sa intru aiki..e mijto aiki..
Am citit ce scriati voi de masini si un tip bine facut..bani..alte alea..
Mey.dupa opinia mea,cred k un tip care se respecta si stie ce inseamna o tipa mijto tinuta langa el ar trebui sa aiba masina..macar un opel..parerra mea..dar asta nu inseamna k ,gata,intru imediat in masina lui..nu e nevoie k am si yo..insa in primul rand pe mine ma atrage fundul,pikioarele si ce inkaltaminte poarta..
Apoi,normal k vreau sa observ ce are tipul in kap si sa vedem ce fel de cultura se ascunde in mintea lui..mey,yo cred k un tip ar trebui la prima vedere cel putin ar trebui sa arate bine..musculos..mai <diferit>de altii<aia pe care ii mai vezi din cand in cand pe strada>,sa aiba si creier,sa nu gandeasca cu ce are intre pikioare..si sa fie manierat..
Fratilor ,asta e parerea mea..asta cred..si..apropo,k tot veni vb de masini..CU SINCERITATE SPUN K ADOR MASINILE PUR SI SIMPLU..AM SCRIS PE GHIOZDAN MARCI DE MASINI..PE CAIETE..AM TEANCURI DE REVISTE..PENARUL E PLIN DE ABTIBILDURI...VB SERIOS..LE ADOR PUR SI SIMPLU..MAI AM UN AN JUMA SI IMI IAU SI YO..
Ce voiam sa mai zik este k aiki langa casele mele unde stau este un hotel in kare vin de vro 2ani fobalisti
Vreau sa spun k sunt betoooonn...ku toate k pe ei scrie <OAMENI INKULTI>ma rog..au un fund apetisant..mdea..
Yo nu prea cred in dragostea perfecta ,sunt multi care,dak i-ai impleti cu altii ar fi perfectiunea intrukipata..: da acum depinde..
Si sunt de acord cu virus..fetele cam vor bani,masini,si lux..asa e..dar meritam unele dintre noi<majoritatea>iubire si afectiune din partea vopastra..nu k nu am vrea si sex..insa park mai frumos si mai romantik este sa faci dragoste..nu??oki
V-am pupat.
Gaby nebuna |
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Sun Nov 30, 2003 2:39 am Post subject: hello all |
|
|
Gaby, de ce un opel? Sunt convinsa ca esti o mare iubitoare de mashini, dar, mi-ar placea sa cred ca nu tzi-ai alege prietenul dupa mashina pe care o conduce (spunea un amic de al meu zilele trecute ca nu conteaza daca e dacie sau mercedes, conteaza soferul).
Cat despre dragostea perfecta... parerea mea este ca nu exista, shi daca exista nu exista pentru totdeauna, ci doar pentru o perioada mai mica sau mai mare de timp.
See u all,
Andra |
|
Back to top |
|
 |
sheptarul membru

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 1:22 am Post subject: |
|
|
Masini, bani.....parerea mea e ca se trage de la telenovele...dar totusi....
Am si io o intrebare pt fete.....sa zicem ca e un baiat care are tot ce vreti voi.....arata bine, are bani, are masina....asta cica se intalneste cu tine....te place.....vrea sa fiti impreuna....daca va arata din prima ca e cu bani, de unde o sa afle el daca voi il iubiti pe el sau ii iubiti banii?? _________________ Capu' sus si privirea dreapta....niciodata in viata nu stii ce te asteapta |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Jan 03, 2004 3:45 pm Post subject: |
|
|
Cred ca chestiile astea se simt cum trece timpul, nu? Oarecum cunosc si io un astfel de personaj, are un mertzan fraaate da' e batran si nici nu-l bag in seama! Si el se tot ofera.. ma rog.. sincer eu m-as simtzi penibil sa-l bag in seama. Da' in sigura ca o frustrata financiar s-ar sui pe el si l-ar "poseda" e si batran.. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
vrajitorea16 membru

|
Posted: Fri Feb 27, 2004 10:33 am Post subject: |
|
|
Inainte de a schimba 2 vorbe sa ararte cat de cat bine. Adica sa nu o iau la fuga, mai ales sa nu curga hainele de pe el . Apoi sa am ce vorbi cu el. daca are si bani cu atat mai bine. oricum problema banilor la a doua intalnire. _________________ Persoanele care ne iubesc niciodata nu ne parasesc |
|
Back to top |
|
 |
MariaMagdalenadinJazzonia junior

|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:55 am Post subject: |
|
|
Yo am cunoscut shi tipi cu bani shi tipi fara bani, nah. Am ajuns la concluzia ca ii cam greu sa tzii unul cu bani langa tine...e shi normal, cum pe vremurile astea totul are un pretz....daca ai bani vrei tot ce e mai bun shi cat mai mult daca se poate....Asta include shi femeile...shi cum intotdeauna se gaseste un amai blonda shi mai buna decat tine...Barbatzii nu sunt foarte interesatzi de dragoste (cei mai multzi) si atunci cand sunt oricum le trece repede. unul mai fara bani e mai statornic asa, stie ca nu alearge foarte tare gagicile dupa el shi se gandeste de doua ori daca sa riste relatzia pe care o are deja...Oricum, apropos de tipii cu bani, nu primesti prea mult respect din partea lor (se poarta de parca ti-ar fi stapani, asta in cazul in care tu , ca tipa nu ai bani cum e shi cazul meu), prefer un tip mai ....fara bani asha dar muncitor shi respectos, sa nu arate extraordinar dar sa nu fie nici rupt dintr-un film de groaza, ambitzios shi istetz, cu ceva cultura shi sensibil daca se poate. Pana acum pot spune ca l-am gasit , pacat ca pachetul mai cuprindea shi...gelozie shi incapatanare, cursuri de actorie shi ...eh, ma rog dar nimeni nu-i perfect...Cand ceri ceva tre' sa te mai uitzi shi la ce dai in schimb.
Gaby, esti sigura ca esti chiar atat de blonda shi chiar asa de buna incat sa reusesti sa tii langa tine un tip care face colectzie de papusi Barbie?!? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:24 am Post subject: |
|
|
Iar ma mananca undeva si-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala (cred ca va trebui sa ma tratez de limbrici ).
Chestia cu nestatornicia tipilor cu bani este relativa. Am avut ne/sansa (alegeti ce va place !) sa ma nasc cu lingurita de aur la gura si trebuie sa recunosc ca, pana in prezent (Doamne ajuta !) nu mi-am facut niciodata griji pentru ziua de maine (nici pentru cea de poimaine ).
Cu toate astea, desi e adevarat ca banii aduc putere, nu-i mai putin adevarat ca puterea implica si responsabilitate. Ati vazut si voi pozele cu mine si sotia mea (vezi subiectul "Poze") si ati vazut ca nu ne da frumusetea pe usa afara. Cu toate acestea suntem casatoriti de sase ani si nu am absolut nici o intentie sa schimb treaba asta. TOATE deciziile majore legate de buget le luam impreuna, nici unul dintre noi nu are 51 % si, oricum, deciziile se iau prin consens ! Asa ca ne/statornicia tipilor cu bani tine de educatie si caracterul (sau lipsa de) pendinte de persoana respectiva. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |