View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
[quote="Riverdance"]so asta e unul din Givenchy P.H.
[/quote
my fav , dinasta i-am luat si lu al meu si mai mult ma dau io cu el _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
alexababyy membru
|
Posted: Mon May 15, 2006 2:05 pm Post subject: |
|
|
eu am miss dior cherie(bunicel),pure poison(ff bun) si cel mai tare e moschino couture,bine ca mai sunt o gramada.mai am emporio armani auriu,cel mai tare parfum de zi,cu scortisoara,mai am must de cartier asta cand vreau sa omor lumea pe strada ca e fff dulce.mi se pare super tare alien-mugler code-mania de la armani care imita putin light blue. |
|
Back to top |
|
|
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Mon May 15, 2006 8:59 pm Post subject: |
|
|
Parfumul meu preferat este: Ultravioletul.... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
Afurisita membru
|
Posted: Tue May 16, 2006 11:35 am Post subject: |
|
|
Eu prefer Miracle de la Lancome, putin dulce, dar si Gucci Rush 2.
Oricum, eu sunt intr-o afacere cu parfumuri - Federico Mahora, unde gasesc cam tot ce-mi doresc. |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 6:38 am Post subject: |
|
|
Nu prea port parfumuri (in domeniul in care lucrez eu nu este recomandat), shi cand le port, majoritatea sunt primite de pe la Avon, Yves Saint Laurent sau Armani _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 12:18 pm Post subject: |
|
|
Mi-am cumparat din nou Ultraviolet, yupppyyyy _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 2:50 pm Post subject: |
|
|
e super _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 7:29 pm Post subject: |
|
|
Cine il face pe Ultraviolet? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 9:12 pm Post subject: |
|
|
Paco Rabanne _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 9:58 am Post subject: |
|
|
Quote: | eu folosesc de multa vreme -si dupa multe teste YSATIS Givenchy -cel negru (este si rosu) |
asta scriam prin octombrie 2005 iar singurele diferente sunt ca intre timp ambalajul e mov/lila si nu-l mai gasesc in Ro
mishulina wrote: | Eu aleg parfumul in fctie de anotimp...si oarecum, de imbracaminte. vara, imbracata in cv lejer, poate cu motive florale, vaporos, merge un parfum mai dulce(asta e un exemplu)...aaa...si pt anotimpurile reci, aleg un parfum mai discret.... |
mi se pare corect ( la faza asta io-s mai conservatoare ) |
|
Back to top |
|
|
yasminne junior
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 12:21 am Post subject: |
|
|
aveam o perioada in care imi placeau cele dulci.........Poeme-lancome, Dune-Dior , Red Jeans-versace samd ca am avut destule dar acum nu prea mai imi plac.......asa ca prefer Omnia -bulgari.........si am mai multe dra nu mai le stiu nici numele..........stau asa si ma gandesc cati bani am dat si pe atatea parfumuri............nu stiu ce e in mintea mea cateodata _________________ http://forum.itbox.ro/viewtopic.php?p=41971#41971 |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:42 am Post subject: |
|
|
mai nou imi place ala de dihor par dior _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
ofelicitare junior
|
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 1:20 pm Post subject: |
|
|
Eu sunt innebunita acum dupa Donna Karan New York-Be delicous miroase asa de bine..foarte foarte bine.L-am si cumparat.Dar imi vine sa-l mananc atata imi place de tare
Si are o colega de-a mea L`eau par Kenzo Ma ameteste parfumul ala..e de vis
Si de barbati imi place foarte foarte tare D&G light blue pour homme. Miroase foarte foarte bine.
A da...si sa nu uit..Inainte foloseam Miracle de la Lancome ca de-acolo imi vine si nick-ul..L-am folosit vreo 5 ani..Dar la un moment dat m-am plictisit rau. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
lady diamond member
Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 12:47 pm Post subject: |
|
|
am o gama intreaga..depinde in ce context le folosesc( vara, iarna, zi , seara, servici, ocazii, etc...).
Recunosc ca sunt ahtiata dupa asa ceva fiind un semn de AER _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |