View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri May 27, 2005 5:28 pm Post subject: |
|
|
Apology accepted, sa nu mai faci Am glumit mai credeam ca doar vezi ca sunt shii eu pe aici dar vad ca nu fac nici o diferentza cu posturile mele Asta a fost o alta gluma, imi place sa imi dau importantza , shi asta a fost o gluma. Vezi sunt tare glumeata astazi ca sa nu mai spun ca ma dau mare .  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat May 28, 2005 3:08 am Post subject: |
|
|
Okay, cred ca astazi am facut record cu postarile mele, asta sa va tina de urat pana ma intorc marti. Sunt obosita shi cred ca imi iasa fum pe urechi de la atata gandit
Cand o sa va treziti dimineata shi o sa va aruncati ochii pe aici o sa vedeti doar "numele" meu shi o sa credetzi ca a venit:craciun: .
Asta sa va amintiti (aviz lui Airman ) ca si eu postez shi sunt importanta. Shi asta a fost sa tin pasul cu laudatul de care am fost acuzata.
Va doresc un weekend placut tuturor, shi nu mai fitzi suparatzi (care suntetzi, dupa ce cititi ce am postat eu) , trece shi asta. O sa ma astept la cateva paruieli cand ma intorc, sa nu ma dezamagiti Pana atunci spor la distractie
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jun 10, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
Mai chiar asha sa fie, nu mai e nimeni pe aici? Imi aud ecoul cand postez  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
Asa se pare, e cam pustiu pe aici, bate vantul si mi-e cam frig, Sa fie oare e la vremea asta? Eu nu am dispozitia necesara sa inviorez atmosfera pe-aici. Eu ma pregatesc pentru un examen (Marti), si inca nu stiu toate subiectele
Astept si eu sa pui o poza cu Rusty  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Jun 15, 2005 12:00 am Post subject: |
|
|
Iti doresc bafta la examen (cam tarziu) de fapt o sa iti spun felicitari pentru ca ai trecut examenul Trebuie sa fac poze la Rusty.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 23, 2005 12:53 am Post subject: |
|
|
Well, se pare ca acum suntem 4 care mai vorbim inafara de Mihai care ne cearta pentru ca vorbim prea mult unde nu trebuie E putin mai bine, ca inainte ecoul dispare incet, incet. Anne daca vrei sa mai povestesti depre nimicuri shi nu vrei sa fi attentionata da shi tu un semn. "Tuffgirl" topic e un chat la fel ca shi celelalte topics din aceasta sectiune asta e bineinteles valabil shi pebtru restul dar voi deja stiati asta  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Jun 23, 2005 1:31 am Post subject: |
|
|
eu am luat categoriile in ordine si iata-ma ca ajunsei si aici ... unde am citit cele 12 pagini parca sunt ...
nici nu ma uitai .. plecasi ? ramasei iar singura? e 2 jum .. sa ma culc ? mai bine nu  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Jun 23, 2005 1:34 am Post subject: |
|
|
pfffffff ..plecasi ...cat o fi ceasul pe acolo ? cred ca mai ai totusi de stat la serviciu .. sper sa revii
singurele pers pe care le-am vazut sa posteze pe forum suntem noi 4 +vanatorul de buburuze , ai dreptate ... in rest liniste si pace ... prea liniste pt urechile mele , ma dor _________________
    |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 23, 2005 9:59 pm Post subject: |
|
|
Uite am facut niste galagie pentru tine  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Jun 23, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
Lonely I'm so lonely,
I have nobody,
For my owwnnn
I'm so lonely, I'm Mr. Lonely
I have nobody,
For my owwnnn
I'm so lonely,  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Jun 25, 2005 12:59 am Post subject: |
|
|
Saracuta de tine Azi, acum am vazut ca esti prin zona dar din pacate e cam tarziu pentru mine shi merg acasa
Va doresc la totzi un weekend placut shi ne vedem luni. Sa nu facetzi traznai prea multe.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:19 am Post subject: |
|
|
corina s-a terminat week-end-ul unde esti ?
bai iar sunt singura pe aci , face lumea conturi in proasta , da` unul nu posteaza , unu ma ! manca-i-ar ce i-o manca pe ei!  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:59 am Post subject: |
|
|
Sunt pe aici, doar am de lucru din cand in cand Am observat shi eu, sunt multzi care deschid accounturi shi nu posteaza. Oh well, paguba lor, asha nu vorbesc cu vreo doua sau trei gagici tari care mai suntem pe aici
Tu cu ce te mai ocupi in afara de a lua forumul asta de la cap la coada? Esti in vacantza? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:44 pm Post subject: |
|
|
yep , sunt in vacanta si cand e caldura mare daca nu o folosesc ducandu-ma la plaja stau si forumesc
mai am oleaca si trec prin tot formulul , am terminat cu Dragostea acum urmeaza sexul da` la asta nu prea ma ce spune asa ca mai e putin . citind va mai cunosc pe voi , sunteti tari simpatici
aham , pierderea lor ca noi avem p-ai nostri bampiri _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
tuff !!! ce faci ? la serviciu ? avem mult de munca azi ?  _________________