View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
ce femeie ?!
exista o sectiune de mancat si salivat speciala? ne mutam la gastronomie ? )
asa-i gata revenim on topic, scopurile noastre ...
scopul meu este sa scap de mediocritate, sa scap de instinctele primare si sa capat un instinct nou , superior, inutil existentei, perfect. _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
3u imi petrec timpul pe acest foum pt k imi place sa cunosc diferite mentalitati pentru a le exploata mai tarziu... va iubesc pe toti pa...sau nu! _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jul 13, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
sa le exploatezi in ce scop ?  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Wed Jul 13, 2005 10:56 pm Post subject: |
|
|
Anne wrote: | sa le exploatezi in ce scop ?  | ..Adik sa adun tot raul si binele din persoanele cunoscute si sa ma feresc alta data de astfel de persoane----"exploit" search www.google.ro:P _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Jul 14, 2005 2:37 am Post subject: |
|
|
hmmm .. cred ca doar de persoanele ce poarta raul pe care il vei cunoaste aici
suna destul de intelept ce ai tu de gand sa faci .. sper sa iti iasa ! _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Fri Jul 15, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
-k ms "the search 4 internal enlightment has startde"  _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sat Jul 16, 2005 1:07 pm Post subject: |
|
|
succes in aceasta calatorie!
la sfarsit sper ca avatarul tau sa se schimbe  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
hmm scopul meu : blah blah blah blah imi cam prinde bine cand sunt plictisita sa citesc de pe aici plus de asta e primul meu forum in care vb in romaneste  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
sweet_joanna wrote: | hmm scopul meu : blah blah blah blah imi cam prinde bine cand sunt plictisita sa citesc de pe aici plus de asta e primul meu forum in care vb in romaneste  |
sa inteleg ca si tu esti in afara granitelor ?
pentru mine e o adevarata relaxare cand va citesc posturile, fie ca sunt interesante, fie ca nu.
m-am saturat de limba asta stalcita .. mi se stramba gura pana pronunt 3 cuvinte:) |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 9:04 am Post subject: |
|
|
da mama da nu de multa vreme .. k tot sange de roman am si io ... adik cel putin eu sunt foarte mandra k sunt romanca si cand aud ceva rau de Romania ma oftik de numa!!
Plus de asta astia au niste petreceri nu ma impresioneaza cu nimic... _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 04, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
asa si trebuie .......sa ne ofticam ...k doar ii tara noastra ..shi ii frumoasa ..... eu am intrat pe forumul asta din curiozitate si cand am vazut ce super gashka ii pe aicea am hotarat sa raman sa va enervez si pe voi  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 10:19 pm Post subject: Care este scopul vostru? |
|
|
Eu am intrat initial sa imi fac prieteni noi......adevarul e ca nu am prea postat fiind plecata in vacanta, asa ca sper sa recuperez timpul pierdut. Vreau sa va cunosc mai bine si sa particip la fel de fel de discutii.Imi place si polemica! Sper insa sa am timp cat de cat pentru ca anul asta ma asteapta BAC-ul!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 9:36 am Post subject: |
|
|
succes la bac criss !!!!!!  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 10:49 am Post subject: Cum e vremea pe la voi? |
|
|
prichindela wrote: | succes la bac criss !!!!!!  |
Mersi mult!! Sper sa fie si desi inca nu mi-e asa frica.....BAC-ul pare departe stiu ca am mult de repetat......
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Woofy membru

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 7:15 pm Post subject: |
|
|
Prima data cand am dat de acest forum, intrasem cu un singur scop: de a face reclama la un site.. insa, uitandu-ma prin topicuri intr-o dimineata pe la 3, vad o groaza de topicuri super, la care chiar vreau sa postez ceva.. si astfel, a aparut al doilea scop (care a ajuns primul in cele din urma): de a imi face ceva prieteni virtuali, de a vorbi despre tot felul de subiecte, de a scapa de stres.. si chiar merge! Asadar, ma bucur ca am dat peste forumul acesta. Este total diferit de orice forum am gasit pana acum.. keep up the good work! _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |