View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
Trece-ma si pe mine printre pupincuristi ! N-as merge atat de departe ca sa serbez 4 iulie dar, personal, prefer dominatia Americii asupra intregii lumi (doar din punct de vedere economic !) _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 4:56 pm Post subject: |
|
|
dezvolta, te rog, de ce preferi dominatia americana(d.p.d.v. economic) _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
Principiul care sta la baza vietii economice americane este libera concurenta. Eu nu inghit ideile franceze despre necesitatea "campionilor nationali". O intreprindere trebuie sa existe pe piata DOAR DACA ESTE VIABILA ECONOMIC FARA SUBVENTII DE LA STAT.
Din ceea ce am cumparat pana acum, produsele americane (sau facute de companii americane) au fost cele mai bune. In cazul in care nu mi le permit, a doua alegere sunt cele germane. A treia, cele olandeze. A patra, nu exista ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:14 pm Post subject: |
|
|
la ce produse te referi? ca mancarea de la ei este numai junk food, cultura(aici includ seriale de televiziune, filme, muzica, nu toata) junk also _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
Hac ! Parerea ta ! Mie imi plac filemele americane iar dupa junk-food (McDonald's, Pizza Hut, etc.) ma innebunesc ! Si ma refeream la electronice si la masini, in principal ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
nici eu nu cred ca avem nevoie de Sf Valentin ca sa ne spunem cuvinte frumoase.nu am nimic cu sarbatoarea in sine, mi se pare o idee frumoasa, ce poate fi mai frumos decat sa sarbatoresti iubirea.si totusi, cand ma gandesc ca e sarbatoare americana la origini, mi se cam taie cheful de sarbatorit.
sunt de acord ca acolo functioneaza legile economiei de piata, dar imi displace ideea de "stapani" ai lumii, precum si toate razboiele astea cretine pe care le poarta . _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:25 pm Post subject: |
|
|
Am intalnit pe cineva din Luxemburg shi nu va spun k a inceput sa tzipe la mine pentru k Romania shi romani ii ajuta cu razboiul pe americani (trupe pe tritoriul romaniei) shi de asemenea cumparand produse alimentare shi mancand McDonald's. So spunetzi acum voi De ce? daca tot va deranjeaza atata americanii astia. Cat despre Valentine's day deja e martie shi Valentine'a a fost in februarie, de asemenea nu cred k americani v-au bagat arbatoarea asta pe gat! _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:18 pm Post subject: |
|
|
you take it too personal  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:38 pm Post subject: |
|
|
Numai cate o data. Acum am fost putzin overloaded cu negativitate, citind alte rubrici shi mi-a cam ajuns
Oricum mi-a trecut pentru k nu pot sa argumentez cu cineva care e la disadvantage  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Mar 22, 2005 8:39 am Post subject: |
|
|
Oricum mi-a trecut pentru k nu pot sa argumentez cu cineva care e la disadvantage [/quote]
cum asa, dezavantajat? explica-mi te rog _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 22, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
Ank, nu m-am referit la tine, departe de mine gandul, m-am referit la cei care vorbesc din ignorantza. Nu cred k este drept sa argue cu cineva care nu are experientza sau a trecut el/ea insushi prin ceea ce vorbeste, sau are cat de cat o idee adevarata despre ceea ce desbate. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
bine.
cred ca am inteles eu gresit _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:51 pm Post subject: |
|
|
No problem.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
|