View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mariusc gold member

|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:19 pm Post subject: |
|
|
sincer, nici nu ma uitasem la numele topicului.. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 1:00 am Post subject: |
|
|
referitor la violenta ... pentru mine acest fenomen nu isi are locul nici in relatia cu partenera de viata, fie prietena..fie sotie, nici in relatia cu copiii.
cred ca a mai fost o discutie de acest gen...eu asa imi aminesc..
o singura data am simtit nevoia sa ma descatusez si sa ma eliberez in mod brutal fata de prietena mea, dar am preferat sa inchid usa de pe mine, sa ma plimb o jumatate de ora si sa revin calm, dispus sa reiau discutia de unde a ramas dar mult mai calm.oricum...ca o persoana sa fie adusa in pragul violentei, ori cele doua caractere nu se potrivesc , ori...se considera bataia e rupta din rai si sunt de acord cu ea ambele parti implicate.....si drept urmare ea (sau el-desi majoritatea cazurilor femeile se plang de maltratare) accepta consecintele. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:57 pm Post subject: |
|
|
Daca bataia e rupta din rai .... imi inchipui cum arata raiul !
Nu stiu daca femeile de care vorbesti, accepta bataia ca un atribut inerent conditiei lor, cred ca, mai degraba le e frica sa zica ceva. Voi ce credeti ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
Intradevar unele femei sunt embarrassed sa spuna ca sunt batute. Acesta este un alt punct bun Bogdane. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:00 pm Post subject: |
|
|
Bogdan, contextul era urmatorul....sunt situatii in care ambele parti implicate sunt de acord cu bataia....eu unul personal am cunoscut o groaza de astfel de oameni...femei care isi acceptau vina si chiar recunosteau fara nici un fel de jena si barbati care se faleau ca ajung acasa si ii umfla ochii femeii...nu am spus ca sunt de acord cu ei..din contra......sa-si rupa capetele ..problema lor, in fond si la urma urmei.
iar femeile care se simt jenate si le e teama sa nu se faca de ras in ochii lumii si drept urmare prefera sa sufere in tacere, denota faptul ca nu au tarie de caracter pentru a-si rezolva propria problema. |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
consideri ca le e frica sa spuna ceva.din ceea ce spui tu, reiese ca le e frica de cei care abuzeaza fizic de ele..eu asta am inteles...deci...pastreaza tacerea si accepta palmele de rigoare.bun....barbatul e un animal in acest caz, dar ea de ce sta cu mainile in san ? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
See previous conversation unde am spus acelashi lucru. Femeile trebuie sa fie mai comfidente sa poata ieshi din o astfel de situatzie  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:05 pm Post subject: |
|
|
posturile mele sunt catre bogdan... |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Feb 22, 2005 7:10 pm Post subject: |
|
|
Excuse me  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 9:38 am Post subject: |
|
|
Mariusc, ai vazut "In pat cu dusmanul " ? Nu crezi ca frica paralizeaza reactiile ? Mai ales daca ea, daca este si mai educata (in sensul de invatamant) decat el, este o persoana non-confrontationala ? Tu spui, ca barbat, ca daca ai fii sotia respectivului agresor i-ai da una in cap, probabil. Asta este o atitudine confrontationala tipic masculina. Femeile nu gandesc asa ! Tuff, feel free to join, cel putin in ceea ce ma priveste ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 10:56 am Post subject: |
|
|
daca este educata, stie cel mai bine ce are de facut.in nici un caz sa raspunda cu aceeasi moneda.cel mai indicat ar fi sa isi vada propriul interes. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:05 am Post subject: |
|
|
Adica, dupa opinia ta, ce ar trebui sa faca, Marius (C, ca sa nu se mai ia Marius de viata mea ) ? _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:15 am Post subject: |
|
|
daca nu are nici un copil , ar trebui sa plece fara sa se uite inapoi.iar daca are copil...inainte sa plece sa ii si explice de ce pleaca.poate cu copilul se poarta exemplar, dar nu este o atmosfera propice educarii unui copil |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:21 am Post subject: |
|
|
Eu sunt mai dur ! Sa plece in ..... cenzurat ..... el, nu ea ! Eu as fi mai subtil: i-as pune cianura in cafea !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Wed Feb 23, 2005 11:26 am Post subject: |
|
|
si daca nu are timp sa ia o gura?? |
|
Back to top |