View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:46 pm Post subject: |
|
|
Pe ce va bazati exact cand spuneti ca nu exista dragoste la prima vedere?
Cred ca sunteti de acord cu mine ca nu poate sa existe dragoste fara atractie...
Bine-nteles poate sa exista si atractie fara dragoste, nu neg, acum depinde de fiecare dintre noi cum am fost facuti si cum percem lucrurile.
Nu este un motiv faptul cand stai langa o persoana si ca esti atras de ea ?
Si o relatie cand e pe cale de a se naste, se pleaca de la atractie.
Cum ar fi sa Iti placa ceva la acea persoana: vocabularul, vocea, ochii, comportament, gesturi, mimica etc etc. Parere mea
In concluzie eu cred ca exista dragoste la prima vedere. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Elisa_Day membru

|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:53 pm Post subject: |
|
|
Hmmm....se prea poate sa fie adevarat ce zici tu mai Mihaita Dar eu nu (v)-am intrebat daca se poate sa fii atras de cineva de care, ulterior, sa te indragostesti....asta e clar ca se poate....Eu am intrebat daca se poate sa te indragostesti la prima vedere....sa simti asa....furnicaturi in tot corpul cand vezi o anumita persoana si ceva sa iti spuna ca el/ea e THE ONE! Asta ti s-a intamplat vreodata? Sa vezi o data o persoana care sa iti ramana in gand cu zilele, lunile, samd....(nu ma refer la o pereche de tz**** sau un c** care sa iti ramana in gand atata timp ) Pur si simplu....sa simti ca e ceva...o forta superioara care te-a adus langa persoana aia in acel moment....
Oricum....mai vad si eu un believer pe aici....Kiss kiss  _________________ They call me the wild rose, but my name was Elisa Day.... |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:01 am Post subject: |
|
|
The One consider ca e mult spus, dar furnicaturi, "trasnete", fioruri cred ca pot da tarcoale oricui dintre noi.Si daca din prima vedere ti-a placut de cineva, cu adevarat, atunci e putin probabil sa o uiti asa usor.Insa este posibil sa treaca....acele furnicaturi, nu neg.
kiss kiss  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 1:25 am Post subject: |
|
|
Mai ce romantici suntetzi " border="0" /> " border="0" /> " border="0" />
Hm, dragoste la prima vedere: o sa cred in ea cand o sa mi se intample mie _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Apr 05, 2005 4:24 pm Post subject: |
|
|
Cute  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Luiza membru

Joined: 06 Sep 2003 Posts: 63 Location: kum intri pe dreapta prima usha pe stanga langa inima ta`;p
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 8:51 pm Post subject: |
|
|
eu cred in dragoste la primva vedere sau cel putzin prietenu' meu crede ca asa s-a cam indragostit de mine  _________________ A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a , a leeds to a . So, do you want a hug ? :p |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
Wow, si io, care credeam ca dragostea la prima vedere se-ntampla doar daca te uiti !
Da' acuma am inteles, dragostea la prima vedere se poate naste si dintr-o simpla neatentie la un joc de baba-oarba, dragostea la prima vedere se poate naste si dintr-un simplu defect genetic al globilor oculari care proiecteaza imaginea pe pata neagra si dragostea la prima vedere se poate naste si din simplu fapt ca porti ochelari de cal si nu vezi mai nimic, dragostea la prima vedere se poate naste si din cauza ca e noaptea sub
plapuma cu lumina stinsa, dragostea la prima vedere se poate naste si din simplu fapt ca ti-a intrat soarele-n ochi la doispe, dragostea la prima vedere se poate naste si din cauza ca pui mana unde trebuie si gasesti ce nu te-astepti, ca sa nu mai vorbim ca dragostea la prima vedere te ''loveste '' cand nu te astepti si din partea celui la care nu te astepti sipoate fi doar dintr-o simpla conversatie.
Ca sa nu mai spun ca atunci cand toti is beti, crasmarita e fata faina de tot. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue Apr 26, 2005 2:19 pm Post subject: |
|
|
Cine stie, cunoaste ! Bravo, Shew !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:32 am Post subject: |
|
|
da da Shew, cam asa e cu dragostele astea .uite-asa ma , te ia din toate partile...la prima vedere  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
ankisha junior

|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
De multe ori avem presimtziri; fara sa cunoashtem persoana respectiva, ne dam seama dc ne-am putea intzelege bine cu ea sau nu. Asha o fi shi q dragostea asta ; poate in subconshtient avem o sclipire :"wooooooow, m-ash putea indragosti d tip/tipa." Dc asha se intampla, atunci ii spunem "dragoste la prima vedere"; dc nu... Concluzia e k termenul asta a intrat deja in vokbularul nostru din obishnuintza, deshi realitatea e alta... |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 5:14 pm Post subject: |
|
|
Si eu m-as putea indragosti de tipa.
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
luna amara junior

|
Posted: Fri May 06, 2005 2:08 pm Post subject: Dragoste la prima vedere! |
|
|
dragoste sau indragosteala ..indragostire cine poate hotari ce ni se intimpla atita timp cit simtim ca plutim ...dar vrem sa stim ce ni se intimpla? suntem fericiti atunci ?..sau nu.?..de ce anume te indragostesti la un om ? ce iubesti la el? daca iti raspunzi la aceste intrebari vei sti daca il iubesti sau e numai indragosteala ? ce inseamna dragoste la prima vedere ? ce vezi la prima vedere? cred ca nu e vorba de prima vedere in sens fizic e vorba de primul contact prima cunoastere in sens mai larg ...in fine atit de larg cit iti poate permite acea "vedere"...ITREvedere |
|
Back to top |
|
 |
dataq23 junior

|
Posted: Tue May 10, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Sigur nu vorbiti de prima impresie pe care o persoana v-o lasa intiparita in minte?...Cred ca asta-i...Atunci pe mine tre' sa ma impresioneze cu ceva..sa ma uimeasca...Sa ma gandesc toata ziua, toata saptamana numai la ce-a facut ea...
Si atunci ma bag eu in seama...try...and fail...Maybe next time... _________________ Sa stii, sa vrei, sa indraznesti, sa taci... |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Jun 27, 2005 9:01 pm Post subject: |
|
|
da da , dragoste la prima vedere ?
v-ati uitat pe geam ? vedeti ceva care zboara ? un punct mic , rotund si roz?e porcul meu , a fujit de acasa
nu exista dragoste la prima vedere , ca sa exista insemna ca trebuie sa iubesti imediat dupa ce ai vazut o persoana nu ? cum poti sa iubesti ceva ce nu cunosti ?  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|