View previous topic :: View next topic |
S-au furat voturile? |
Da ( nu ducem lipsa de partide corupte in tara ) |
|
100% |
[ 7 ] |
Nu ( sunt doar zvonuri ) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 7 |
|
Author |
Message |
Caesar membru

|
Posted: Thu Dec 02, 2004 2:48 pm Post subject: Partidul Noua Generatie |
|
|
PNG cere anularea alegerilor
De la Partidul Noua Generatie
Catre Biroul Electoral Central
Contestatie
Avand in vedere fraudele constatate de candidatii si delegatii nostri in timpul alegerilor de la 28 noiembrie 2004, Partidul Noua Generatie solicita anularea alegerilor prezidentiale si parlamentare si organizarea unui nou scrutin, in conformitate cu articolul 32, alineatele 1, 5 si 6, din Legea nr. 373/2004.
Motivam cererea noastra cu constatarea faptului ca numarul voturilor nule a scazut in cursul zilei de 29 noiembrie 2004, intr-un mod inexplicabil matematic si statistic, in conditiile in care crestea numarul voturilor care erau centralizate. Astfel, la ora 12,00, au fost anuntate 392.447 de voturi nule la Presedintie, 489.182 la Senat si 507.159 la Camera Deputatilor. La ora 17,00 se inregistrau 232.597 voturi nule la Presedintie, 377.333 la Senat si 405.954 la Camera Deputatilor. Rezulta ca acest numar a scazut in decurs de 5 ore cu peste 100.000 de voturi in fiecare caz. Precizam ca aceasta cifra este mai mare decat norma de reprezentare a unui mandat, prevazuta de Legea nr. 373/2004, si, cu alte cuvinte, se intrunesc conditiile pentru anularea alegerilor in intreaga tara. Procesele verbale de la sectiile de votare nu justifica in nici un caz aceasta diferenta intre numarul persoanelor care s-au prezentat la vot si cel al buletinelor gasite in urna.
In judetul Prahova, in mai multe sectii de votare din Ploiesti apar pe listele speciale numerosi votanti care au domiciliul in localitati invecinate (Paulesti, Barcanesti, Golgota), aflate la distante ce pot fi parcurse pe jos in mai putin de o ora.
Hartia de foarte proasta calitate a buletinelor de vot a permis imprimarea tusului stampilei pe mai multe pagini. S-a constatat in mai multe sectii de votare ca voturi care trebuiau acordate Partidului Noua Generatie au fost atribuite partidului a carui lista era tiparita pe verso. Presedintii de sectie au refuzat sa ia in considerare cererea facuta de delegatii nostri si au contabilizat respectivele voturi la alte partide.
Consideram ca Partidul Noua Generatie a fost defavorizat inca si mai mult de faptul ca o serie de posturi de televiziune au refuzat in mod sistematic sa acorde timpi de antena candidatilor PNG. Astfel, postul B1 TV nu a acordat timpi de antena nici macar dupa ce CNA ii ceruse explicit acest lucru, ca raspuns la cererea noastra. Pana la incheierea campaniei electorale postul B1 TV nu a reactionat in nici un fel la solicitarea CNA. _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Dec 02, 2004 5:02 pm Post subject: |
|
|
sa iti fie gura de aur man! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 8:03 pm Post subject: |
|
|
Da mey, asa cum e el, dar macar nu e prefacut. Eu asa il vad si am inceput sa il simpatizez _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:13 pm Post subject: |
|
|
hmm Gigi Becali... nu e o persoana perfecta... dar intotdeauna spune lucrurile verde in fata... vorbeste cat se poate de deschis... si uraste tradarea, hotii, coruperea, etc. ceea ce numai noua generatie poate intelege... nu inteleg de ce unii nu au o parere prea buna despre dansul... _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Thu Dec 02, 2004 10:29 pm Post subject: hmzzz |
|
|
interesant ... misoare a psd pe acilea .. _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
john junior

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:31 am Post subject: |
|
|
Caesar wrote: | hmm Gigi Becali... nu e o persoana perfecta... dar intotdeauna spune lucrurile verde in fata... vorbeste cat se poate de deschis... si uraste tradarea, hotii, coruperea, etc. ceea ce numai noua generatie poate intelege... nu inteleg de ce unii nu au o parere prea buna despre dansul... |
Oare chiar e atat de cinstit? N-o fi deloc corupt, hot etc. ?? _________________ "Vrei sa plictisesti pe cineva? Spune-i tot ce stii. "- Voltaire |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 11:52 am Post subject: |
|
|
Ba sigur ca e corupt john, cum altfel a facut rost de terenurile alea, parca era fiu de cioban. Un lucru apreciez insa la el : recunoaste ca e incult, dar de snoooooooob, nu-si mai incape in piele! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
john junior

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:11 pm Post subject: |
|
|
Nu stiu cat de incult se crede in schimb stiu ca se crede filozof si alte alea. L-am vazut de cateva ori la televizor si nu-mi venea sa cred cat de "taran" poate sa fie. _________________ "Vrei sa plictisesti pe cineva? Spune-i tot ce stii. "- Voltaire |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Dec 03, 2004 12:41 pm Post subject: |
|
|
Eh, omu' simplu cand se pricopseste crede ca e buricul pamantului si isi permite orice. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Sat Dec 04, 2004 12:54 am Post subject: |
|
|
hmmm modestia si charisma nu sunt calitatile Dl. Becali dar... hot in nici un caz nu e... pentru ca nu are de ce sa fure daca e deja bogat... si cum am zis mai inainte uraste hotia... asta e primul lui obiectiv ca presedinte... sa gaseasca oamenii coruptii din parlament care storc Romania de bani... poate in 2008 va avea sansa sa demonstreze ce fel de om este... poate pana atunci va veti schimba si voi parerea despre dansul... partidul sau e inca la inceput... si are mult de munca pentru aceasta tara... si dupa parerea mea... vorbele sunt mai putin importante decat deciziile si faptele in sine... _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:51 am Post subject: |
|
|
Eu consider ca un om politic trebuie sa fie un foarte bun diplomat, sa stie sa vorbeasca in orice situatie, etc ! _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Sat Dec 04, 2004 1:52 am Post subject: re |
|
|
Caesar! Esti platit in lei sau valuta pentru postarile pe care le faci? Mai bine in lei, ca dolarul si euro tot scad.
Daca nu esti in cazul de mai sus, esti doar un activist de partid, mergi la biblioteca si ia o carte de stiinte politice. Oricare, chiar nu conteaza |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:05 am Post subject: |
|
|
nu sunt genu` de om care alearga dupa bani... eu mi-am exprimat parerea...
hai sa-ti explic in alt mod: "esti la masa... si in farfurie ai ceva care arata oribil... dar cand il mananci este bun... si chiar daca nu arata bine mancarea... tie totusi iti place..."
Vreau sa spun ca... la prima impresie Dl Becali nu este placut... dar daca te uiti mai de aproape iti dai seama ce intentii are... si daca intradevar vrea binele oamenilor...
a.. apropo.. Becali niciodata nu a platit presa sau pe altii sa scrie lucruri bune despre el... _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:08 am Post subject: |
|
|
yeaaah right! ok, cum zici tu, te las in pace nu ma mai iau de tine |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Sat Dec 04, 2004 2:19 am Post subject: |
|
|
si oricum... anul asta la alegeri... toti din lista aceea de presedinti... au cate un defect care ii doboara... PSD ( hoti , comunisti... ), PNL ( basescu cu vanzarea flotei... cu vorba lui... 20% din romani sunt homosexuali ... sa nu mai spun de uciderea celui mai bun prieten al omului www.basexu.home.ro ) PRM ( conducerea tarii cu arma in mana ) PNG ( modestia si charisma presedintelui ) etc. etc. deci nu stiu daca este cineva capabil sa conduca tara in urmatorii 4 ani... dar vrand nevrand trebuie sa o conduca cineva... _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|