View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri May 13, 2005 3:09 pm Post subject: |
|
|
Hai RE Shewy , am auzit ca ti-ai luat niste pantofi mishto. Sa-i porti sanatoasa!
:pppp )))))) _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri May 13, 2005 4:48 pm Post subject: |
|
|
Aneisse , pe unde ai mai fost? nu te-am mai vazut de mult  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon May 16, 2005 9:12 am Post subject: |
|
|
Iaca am luat o pauza Tuffy, multzam de intrebare. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 17, 2005 9:08 am Post subject: |
|
|
lolllllll
Ce intrebare de baraj
I-a fost man, sigur...
In special de marius!
mdaaaa
Important e ca i-a trecut, sau cel putin stie cum sa isi ascunda sentimentele
Sa vezi ce se enerveaza in sinea ei cand citeste acest post ..
p.s., aneisse
Hai mey mamic, lasa oful si supararea, ca nu ne-am nascut pe forum, si in plus .... noi te iubim (in special eu) ....
Apropos.. un privat de "bine ai revenit" pot sa iti trimit?
he heeee ce mi-ai face tu mie .......  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 17, 2005 9:45 am Post subject: |
|
|
Nu ma enervez mey, m-am enervat atunci si recunosc , imi propusese-m sa nu te mai bag deloc in seama dar...deh... adevarul e ca mi-a fost dor de voi si...poate reveneam mai de mult daca nu uitai tu sa-mi stergi banul.
Oricum, aveam un alt user (Trini - apropos Mihai, poti sterge userul asta ca nu va mai fi nevoie sa-l folosesc), am mai intrat ocazional sa vad ce se mai intampla cu voi.
P.S. Mey Marius, nu putei sa dai si tu un ban temporar? Cum de numai Shewy are parte de asa ceva? Inseamna ca am reusit sa te calc zdravan pe coada man :PPPPPPPPPPPPPP
K , everybody, ca sa vedeti cat de inteleapta sunt, facem pace Marius? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 17, 2005 9:50 am Post subject: |
|
|
aneisse,
Prezenta ta se simtea
Ai uitat sa ne aduci aminte si despre cealalta incercare , si imi mai aduc aminte ca chiar si JD avea un alt nick
De facut pace.... nici nu incape vorba! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 17, 2005 10:04 am Post subject: |
|
|
Da...avea dar de mult inainte, de pe vremea cand ma spiona pe mine, era Casper...din nefericire nu-si mai aminteste parola asa ca....poate fi sters chiar si userul ala.
Nu i-am spus ca ni s-au sters ban-urile, nici n-as vrea sa-i spun, nu-mi place sa-mi citeasca posturile dar va afla oricum in momentul in care ne vom lua calculator (daca s-a mutat colegutza de apartament, s-a mutat si calculatorul), are obiceiul sa-mi monitorizeze toata activitatea pe internet...chiar si pe cea de la serviciu....Va inchipuiti ca pezevenghiul mi-a pus intr-o zi sub nas statul de plata de la mine de la firma, stat sterpelit nush cum de pe server. Mare haker si acesta al meu! Daca il pun sa faca ceva bun, programare sau ceva habar nu are , dar cand vine vorba sa ma spioneze pe mine....stie tot ce tastez.
Ma simt al naibii de bine ca acum habar n-are ca ma forumesc ))))))))) dar n-o sa tzina mult!!!  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 17, 2005 10:15 am Post subject: |
|
|
mey mare hackerrrrrr e, pe bune
Observ ca iti place sa il alinti
Nu la Casper ma referem ci la unul cu care s-a reinregistrat la doar cateva zile dupa primirea banului
Dar despre asta numai mihai e in masura sa comenteze
so,
Cand te gandesti intr-adevar sa facem pace , sa ma tii si pe mine la curent
deocamdata eu m-am fript cu increderea si creditul pe care ti l-am acordat. Greseala mea fu ca nu te-am avertizat de la inceput in ce priveste "creditul" Acesta este de unica folosinta
Cand ai ceva timp, sa imi aduci aminte sa revedem si sa analizam unele aspecte din comportamentul de atunci, care venea in contradictoriu cu activitatea forumista sau mai bine zis care punea in umbra administrarea acestui forum
o zi buna
Poate facem o conferinta in 3 (mihai)pe mess, si asta doar in cazul in care vrei sa stii adevaratele cauze ale banului
din nou o zi dulce |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 17, 2005 10:18 am Post subject: |
|
|
uitam un aspect
Poate nu stii , dar fu o vreme in care mihai chiar vroia sa te propuna moderator la.. (nu mai tin minte) cateva sectiuni
Din pacate ai izbucnit chiar atunci cand nu era cazul...
so,
Din nou o zi dulce  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 17, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
)))))))))
Of, of, ce-ti mai place sa ma intzepi asa... cica , cu perdea.
Ce a fost atunci nici mie nu mi-e prea clar, eu inca te consider vinovat si nu vad unde a fost greseala mea dar , vorba ta, asta e o discutie care nu trebuie pusa pe tapet.
Acuma....ca m-o fi lucrat si J.D. .... si o fi incercat el ceva fara stirea mea .... e posibil, a fost foarte suparat ca l-ai banat fara nici un motiv, dar daca a facut ceva atunci a fost in numele lui nu in numele meu, eu chiar l-am rugat sa nu se bage.
Apoi cu chestia cu moderatorul.... , vrei sa ma oftici acum ? ))))))) Eh, I hardly moderate my own life mane, ar fi fost o onoare dar nu o chestie esentiala fara de care sa nu pot trai, de altfel....de cand mi-ati sters banul....se reflecta totul foarte tare in activitatea mea de la servici ))))))))) asa ca..... inca nush ...poate ar trebui sa-mi dati cate un ban temporar cate 4 zile pe saptamana asa...ca sa mai fac si eu ceva pe la servici (I'm Kidding , don't you dare to do that!).
)))))))))
P.S. Whatever it was , let bygones be bygones! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:37 am Post subject: |
|
|
Eu am un parfum ce ii da gata pe bursuci si d-aia mey! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 17, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
Shew, sa mi-l imprumuti si mie.....sau mai bine nu, eu nu mai am voie sa dau gata pe nimeni, doar curand voi fi femeie maritata mey  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 17, 2005 11:09 am Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Eu am un parfum ce ii da gata pe bursuci si d-aia mey! |
Looooooolll
mey mihai, ti-am spus eu ca shew are potential
Ai tare shew
aneisse,
Quote: | asa ca..... inca nush ...poate ar trebui sa-mi dati cate un ban temporar cate 4 zile pe saptamana asa |
Asta este partea de care se ocupa mihai..
Sa nu o spui de 2 ori, ca tipu asta nu stie de gluma  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 17, 2005 12:00 pm Post subject: |
|
|
Uite tocmai de asta n-am sa o repet!  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|