View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:30 pm Post subject: |
|
|
Asta este ! In original se numeste "Treasure Island" si este scrisa de Robert Louis Stevenson. A aparut si sub titlul de "Insula comorilor". O am eu acasa la parinti, la Braila ! Nu cumva era si un cantec de pirat :"Sapte insi pe lada lui/Iuhuhuuu si o sticla cu rom" ? O sa incerc sa-ti fac rost de ea saptamana cealalta cand ma duc la Braila. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:44 pm Post subject: |
|
|
De cantec nu mai stiu... Si ce-ai sa faci mi-o trimiti prin posta?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:46 pm Post subject: |
|
|
Pai, daca mai tin minte, tu esti in Bucuresti, nu ? Ti-o pot inmana personal in Decembrie ! Ca sunt in concediu si sunt la Bucuresti ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:52 pm Post subject: |
|
|
Eh, zise ea cu amaraciune, am facut o promisiune cuiva care suna cam asa "Promit ca n-am sa ma intalnesc niciodata cu niciunul de pe forum!".
Poate cu timpul o sa inteleaga....sau poate o sa vina chiar "cuiva" dupa carte. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:54 pm Post subject: |
|
|
Fine ! Atunci da-mi un pm cu o adresa si ti-o trimit prin posta ! No problem ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 5:08 pm Post subject: re |
|
|
Eliade!!! "Nunta in cer" am citit-o de 3 ori; E super carte. Am obiceiul asta, daca imi place o carte o citesc de mai multe ori. Iar de Eliade, nu imi vin in minte acum nuvele fantastice pe care sa nu le fi citit. Acum am mai uitat din ele, dar era o perioada in care eram fff pasionat de nuvelele sale.
Dar, e adevarat, Eliade conteaza doar ca istoric al religiilor.
Ce ti-e si cu cartile astea. Citisem in "Calugarul" al lui m.g. Lewis, roman gotic englez, despre dialogul dintre 2 barbati. Erau prieteni si celalalt i-a marturisit ca s-a culcat cu sor-sa. Dar cum a spus-o?! (in orice caz nu ca Sile Camataru cand vorbeste despre o femeie cu care s-a culcat ) "IAR INTR-UN MOMENT DE SLABICIUNE SI-A JERTFIT CINSTEA PE ALTARUL IUBIRII PENTRU MINE" ) super misto; la care fratele auzind asa ceva, a scos sabia pentru a spala rusinea : dar a pus-o la loc in cele din urma. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:45 pm Post subject: |
|
|
Si cum vorbeste Sile despre femei mey ?
Si sa ii raspund lui Airamn, nu mey, nici nu am inceput Shogun pentru ca nu imi plac carti de genu si nu citesc.
Voi ctiti ca azi maine incep sesiunile ? Si eu nu am citit nimic _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 9:12 pm Post subject: re |
|
|
vorba vine cum vorbea sile despre femei ) am vrut sa subliniez ceva, nu te-ai prins? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:23 am Post subject: |
|
|
Pai vezi, Shew, ca se poate sa avem gusturi diferite (a propos de "Nunta in cer" ? _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:20 pm Post subject: |
|
|
Mey am auzit azi dimineata la radio, cica o treime din tinerii de azi nu citesc nici macar o carte pe an...Brrrrrr, trist, ma apuc de citit sistematic fiindca nu vreau sa fiu o parte din ei. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:38 pm Post subject: |
|
|
Meyy, unii dintre noi citesc 32 de carti in fiecare seara ! Aceste persoane au invatat sa numere astfel: "unu, doi, trei, patru, cinci, sase, sapte, opt, noua, zece, valet, dama, popa, as !"  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:51 pm Post subject: |
|
|
Da mey...shi yo uneori....da sa vezi cand o dau in suite si etalari!!! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
Pai tu esti mai tare ! Ca citesti 104 carti intr-o seara !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 1:55 pm Post subject: |
|
|
Eh...pey deja nu mai intru in categoria tinerilor din ziua de azi....trebuia sa trec la lucruri mai complicate  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 3:48 pm Post subject: |
|
|
Ia uite unde era "babutza" ! Of, maica, tineretul din ziua de azi ...  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |